Tandarts in Amsterdam Zuid

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Op zoek naar een tandarts in Amsterdam Zuid? Omdat u net naar onze hoofdstad bent verhuisd of omdat u van tandarts wilt veranderen? Maak kennis met Tandartsenpraktijk Fletterman, gevestigd in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Onze praktijk is eenvoudig te bereiken wanneer u in Amsterdam-Zuid woont.

Als totaalpraktijk bieden wij diverse behandelingen aan op het gebied van mondhygiëne, cosmetische tandheelkunde en implantologie. Ook is het mogelijk om voor eenmalige behandelingen een afspraak te maken. Hiervoor hoeft u niet een vaste patiënt van ons te zijn. Meer informatie opvragen of u direct inschrijven? Neem contact met ons op.

Contact opnemenDirect inschrijven

Uw ervaren tandarts in Amsterdam Zuid

Bent u een patiënt bij ons of wilt u graag een eenmalige behandeling inplannen? Dan geniet u altijd van de volgende voordelen:

 • Ook beschikbaar in de avond
 • Tandartspraktijk nabij Amsterdam-Zuid
 • Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie
 • Extra aandacht voor mensen met een angst voor de tandarts
 • Verdoving mogelijk indien gewenst
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen
 • Wij beschikken over een 3D-scanner, zodat happen niet meer nodig is
 • Professionele apparatuur en scanners
 • Voordelige tarieven
 • Team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten

De voordelen van een goede mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is van belang op de korte én lange termijn. Met regelmaat poetsen en flossen kan een groot verschil maken. Door uw gebit goed te onderhouden, bevordert u de mondhygiëne. Zo krijgt u veel minder snel last van irritaties, zweertjes en zelfs tandbederf.

Echter is regelmatig poetsen en flossen niet voldoende. Als ervaren tandarts in Amsterdam Zuid raden wij het aan om uw gebit periodiek te laten controleren. De tandarts controleert uw mondhygiëne, verwijdert tandplak en tandsteen om opbouw tegen te gaan en geeft advies zodat u uw gebit stralend en schoon kunt houden.

Periodiek onderhoud

Periodiek uw gebit laten controleren is belangrijk. Maar wat houdt ‘periodiek’ precies in? Twee keer per jaar een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid bezoeken is het meest verstandig. De opbouw van tandplak zorgt voor tandsteen. Wanneer u hardnekkige tandsteen niet regelmatig laat verwijderen, geeft u tandplak de kans om zich nog makkelijker te hechten aan uw gebit. Dit proces kan uiteindelijk leiden tot een slechte adem, gaatjes en ontstekingen van uw tandvlees.

Tandarts in Amsterdam Zuid: onze behandelingen

Binnen onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid beschikken wij over de modernste apparatuur. Dit geeft ons de mogelijkheid om allerlei behandelingen aan te bieden op het gebied van mondhygiëne, tandheelkunde en implantologie. Wij bezorgen een stralende glimlach op uw gezicht met de volgende behandelingen:

 • Mondhygiëniste
 • Verstandskiezen verwijderen
 • Tandheelkundige zorg
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kaakgewrichtsbehandelingen
 • Preventieve mondzorg
 • Tandvleesbehandelingen
 • Kronen en bruggen
 • Facings
 • Esthetische tandheelkunde
 • Esthetische vullingen
 • Tanden bleken

Contact opnemenDirect inschrijven

Angst voor de tandarts

Ruim 40% van de Nederlanders gaan niet graag naar de tandarts. De redenen hiervoor liggen ver uiteen: ouders die bang waren voor de tandarts, onvriendelijke tandartsen of zelfs traumatische ervaringen. Mensen die kampen met een angst, bezoeken minder snel of helemaal niet hun tandarts. Hierdoor krijgt uw gebit niet het nodige onderhoud, wat kan resulteren in gaatjes en nare infecties.

Wij mogen onszelf een angsttandarts noemen. Wat dat betekent? Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen die angst voor de tandarts voelen, wat niet iets is om u voor te schamen! Door onze speciale aanpak hoeft u zich bij Tandartsenpraktijk geen zorgen te maken. Om te voorkomen dat uw kinderen een angst ontwikkelen, raden wij het aan om ze vanaf een jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts. Zo maken ze kennis met de tandarts, de instrumenten en de omgeving.

Het team van Tandartsenpraktijk Fletterman

De praktijk van tandarts Roderik Fletterman is gevestigd in de Rivierenbuurt, wat vlakbij Amsterdam Zuid ligt. Binnen de tandartspraktijk nabij Amsterdam-Zuid werken er een mondhygiëniste en meerdere tandartsassistenten. Ook verzorgen wij meewerkstages, waarbij er elk semester meerdere assistenten in opleiding meelopen binnen de praktijk. Onderaan de pagina vindt u een overzicht van ons team, zodat u alvast kennis kunt maken.

Maak een afspraak bij onze tandartspraktijk

Een afspraak maken bij onze tandarts in Amsterdam-Zuid of heeft u vragen over het brede scala aan behandelingen? Ook wanneer u in de omgeving woont van Buitenveldert, de Rivierenbuurt, Watergraafsmeer, Amsterdam-Zuidoost of de Zuidas kunt u zeker bij ons terecht. Neem direct contact met ons op. Onze praktijk is telefonisch bereikbaar tussen 08:45 en 12:30 via 020-6643704. Ook kunt u het online contactformulier invullen of via de website een afspraak inplannen.

Contact opnemenDirect inschrijven

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)