Tandarts in Nieuw Amsterdam gezocht?

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Heeft u eenmalig een tandarts in Nieuw Amsterdam nodig, of wilt u zich inschrijven bij een tandartspraktijk in Nieuw Amsterdam? Maak kennis met Tandartspraktijk Fletterman, een totaalpraktijk van tandartsen die gevestigd is nabij de Rivierenbuurt in Amsterdam, in de wijk Buitenveldert. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een controle van uw gebit door een ervaren tandarts in Amsterdam Nieuw-West. Ook leveren we diverse andere diensten op het gebied van mondverzorging en mondhygiëne.

“Eerlijke tandheelkunde van hoge kwaliteit.”

Tevens werken we met verschillende tandartsen die beschikken over diverse specialisaties binnen de tandheelkunde. In onze complete praktijk bent u dus verzekerd van een optimale behandeling. Graag zien we mensen terug in onze praktijk met een mooie lach op het gezicht. Wat ons betreft begint een mooie glimlach met een mooi en goed verzorgd gebit.

Ervaren tandarts te Nieuw Amsterdam

Waarom kiezen voor deze tandarts in de Rivierenbuurt? De voordelen van onze praktijk op een rij:

 • Voor een tandartsbezoek bent u bij ons ook welkom in de avonduren;
 • We zijn een totaal tandartspraktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam;
 • Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie;
 • We geven extra aandacht aan mensen die angst voelen voor de tandarts;
 • Verdoving is altijd mogelijk bij een behandeling;
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen;
 • Happen is niet meer nodig dankzij onze 3D-scanner;
 • Alle benodigde apparatuur en scanners zijn aanwezig;
 • Voordelige tandartstarieven.

Wilt u een afspraak inplannen bij onze praktijk, maar bent u bang om naar de tandarts in Nieuw Amsterdam te gaan? U kunt dit gerust aangeven, wij zorgen dan voor een aangepaste behandeling. Een afspraak inplannen voor een controle, of heeft u een vraag over de behandelingen die we aanbieden? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-6643704 tussen 08.45 en 12.30 uur.

Contact opnemenDirect inschrijven

Denk goed aan de periodieke controle

Niet voor niets wordt, naast ’s ochtends en ’s avonds 2 minuten tandenpoetsen, aangeraden om regelmatig een tandarts te bezoeken voor een periodieke controle. Zo kunnen gebitsproblemen voorkomen worden, in plaats van deze achteraf te moeten genezen. Maar een regelmatig bezoek aan de tandarts in Nieuw Amsterdam brengt ook andere voordelen met zich mee.

Zo kunt u met een gezond gebit beter en makkelijker kauwen en ervaart u minder vaak irritaties en zweertjes. Op de lange termijn voorkomt het dat u uw gebit verliest. Bezoek daarom regelmatig een tandarts in Amsterdam Nieuw-West, voor een optimale mondhygiëne!

 

Complete tandartspraktijk in Nieuw Amsterdam

Bij onze tandartspraktijk in Nieuw Amsterdam kunt u terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen. Van tandvleesbehandelingen tot aan cosmetische tandheelkunde. Wij bieden diensten aan zoals:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkunde;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen.

 

Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en implantologie

Onze tandartspraktijk in Rivierenbuurt in Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en implantologie. Zodoende kunt u dus bij ons terecht als u niet helemaal tevreden bent over uw gebit en schaamteloos wilt lachen. Esthetische tandheelkunde is gericht op het mooier maken van het gebit. Hierbij kunt u denken aan facings van porcelein of composiet, kronen, het bleken van de tanden, inlag of een onlay. Daartoe hebben we de beschikking over alle apparatuur en scanners die daarvoor nodig zijn.

 

Implantologie

Naast in cosmetische tandheelkunde, is onze tandartspraktijk ook gespecialiseerd in implantologie. Onder implantologie verstaat men het vervangen van een of meerdere tanden door implantaten. Implantologie is een uitkomst voor mensen die om wat voor reden dan ook een of meerdere tanden verloren zijn.

U kunt het implantaat zien als een kunststof wortel of schroef die we in de kaak schroeven. Op die schroef kan de gebitsprothese, kroon of brug vervolgens geplaatst worden. Het resultaat? Een gebit dat voelt alsof het nog steeds geheel uw eigen gebit is.

 

“Onze praktijk is zeer compleet, waardoor we een verscheidenheid aan diensten kunnen aanbieden.”

 

Behandeling op maat bij angst voor de tandarts

Gaat u niet graag naar de tandarts in Nieuw Amsterdam? Dan bent u net als vele andere mensen. Wist u dat ongeveer 40% van de Nederlanders bang is voor de tandarts? Bij ons zit u goed voor een behandeling op maat, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om u op uw gemak te stellen en meer informatie te geven. Het is ook mogelijk om extra verdoving in te zetten.

Een angst voor de tandarts in Amsterdam kan ervoor zorgen dat u ervoor kiest om deze niet te bezoeken. Dit kan op den duur problemen voor uw mondhygiëne met zich mee brengen. Daarom houden we zo veel mogelijk rekening met uw angsten, zodat u in de toekomst met minder tegenzin een afspraak en behandeling tegemoet gaat bij uw tandarts in Amsterdam Nieuw-West.

Contact opnemenDirect inschrijven

Speciale behandelingen bij de tandarts in Amsterdam Nieuw-West

Om die reden bieden wij als tandarts in omgeving Nieuw Amsterdam speciale behandelingen aan voor mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Zo nemen we ruim de tijd vooraf om met u over uw angst te praten. We leggen uit hoe de behandeling in zijn werking gaat, zodat u op uw gemak raakt. Veel mensen ervaren dit als zeer prettig, immers weten zij dan waar ze aan toe zijn.

 

Totaalpraktijk Tandarts Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een in de Rivierenbuurt gevestigde tandartspraktijk dat is opgericht door Roderik Fletterman. Hij staat bekend als rustige en sympathieke tandarts in omgeving Nieuw Amsterdam. De praktijk runt hij samen met Cheryl Tjon, een afgestudeerde kindertandarts.

Om behandelingen van optimale kwaliteit aan te kunnen bieden wordt bij Tandarts Fletterman altijd gewerkt op basis van de richtlijnen, zoals opgesteld door de beroepsvereniging en de wetenschappelijke verenigingen binnen de tandheelkunde.

 

“We doen er alles aan om u een stralende lach te bezorgen.”

 

Schrijf u in bij deze tandarts in Nieuw Amsterdam

Een tandarts in omgeving Nieuw Amsterdam gezocht? Laat u behandelen bij Tandartspraktijk Fletterman en maak een afspraak! Een stralende lach is belangrijk. En die stralende lach begint natuurlijk met een mooi gebit. Wij zorgen er dan ook voor dat u weer met zelfvertrouwen en een stralende lach door het leven gaat.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen over onze dienstverlening, het inschrijven bij onze praktijk of over de kosten van de behandelingen kunt u ons tussen 08.45 uur en 12.30 uur bellen op 020-6643704. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website, of een afspraak maken via de online module. We zien u graag in onze tandartsenpraktijk in Nieuw Amsterdam!

 

Ons team:

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)