Op zoek naar een tandarts in Nieuw Amsterdam?

Een tandarts in omgeving Nieuw Amsterdam gezocht? Maak kennis met Tandartspraktijk Fletterman, een totaalpraktijk van tandartsen die gevestigd is in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een controle van uw gebit door een ervaren tandarts. Ook leveren we diverse andere diensten op het gebied van mondverzorging en hygiëne. Daartoe hebben we de beschikking over alle apparatuur en scanners die daarvoor nodig zijn. Tevens werken we met verschillende tandartsen die beschikken over diverse specialisaties binnen de tandheelkunde. In onze complete praktijk bent u dus verzekerd van een optimale behandeling. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en implantologie. Wilt u een afspraak inplannen maar bent u bang om naar de tandarts te gaan? Dan kunt u dit aangeven, voor een aangepaste behandeling.

Een afspraak inplannen voor een controle, of heeft u vragen over de behandelingen die we bieden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-6643704 tussen 08.45 uur en 12.30 uur.

Het belang van een periodieke controle

Niet voor niets wordt, naast ’s ochtends en ’s avonds 2 minuten tandenpoetsen, aangeraden om regelmatig een tandarts te bezoeken voor een controle. Zo kunnen problemen voorkomen worden, in plaats van deze achteraf te moeten genezen. Maar een regelmatig bezoek aan de tandarts brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo kunt u met een gezond gebit beter en makkelijker kauwen, ervaart u minder vaak irritaties en zweertjes. Op de lange termijn voorkomt het dat u uw gebit verliest. Bezoek daarom regelmatig een tandarts in Nieuw Amsterdam of omgeving woont, voor een optimale mondhygiëne!

Over Tandartspraktijk Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een in de Rivierenbuurt gevestigde tandartspraktijk die is opgericht door Roderik Fletterman. Hij staat bekend als rustige en sympathieke tandarts in omgeving Nieuw Amsterdam. De praktijk runt hij samen met Cheryl Tjon, een afgestudeerde kindertandarts. Wij bieden diverse diensten aan, zoals:

  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;

Om behandelingen van optimale kwaliteit aan te kunnen bieden wordt bij Tandartspraktijk Fletterman altijd gewerkt op basis van de richtlijnen zoals opgesteld door de beroepsvereniging en de wetenschappelijke verenigingen binnen de tandheelkunde.

Bent u bang om naar de tandarts te gaan?

Gaat u niet graag naar de tandarts. Dan bent u net als vele andere mensen. Bij ons zit u goed voor een behandeling op maat, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om u op uw gemak te stellen. Een angst voor de tandarts kan ervoor zorgen dat u ervoor kiest om deze niet te bezoeken. Dit kan op den duur problemen voor uw mondhygiëne met zich mee brengen. Om die reden bieden wij als tandarts in omgeving Nieuw Amsterdam speciale behandelingen aan voor mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Zo nemen we ruim de tijd vooraf om met u over uw angst te praten. We leggen uit hoe de behandeling in zijn werking gaat, waar u aan toe bent, zodat u op uw gemak raakt. Veel mensen ervaren dit als zeer prettig, immers weten zij dan waar ze aan toe zijn.

Ja, ik zoek een tandarts in Nieuw Amsterdam!

Een tandarts in omgeving Nieuw Amsterdam gezocht? Laat u behandelen bij Tandartspraktijk Fletterman! Voor vragen over onze dienstverlening, het inschrijven bij onze praktijk of het maken van een afspraak kunt u ons tussen 08.45 uur en 12.30 uur bellen op 020-6643704. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website, of een afspraak maken via de online module.

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie