Een kindertandarts in Amsterdam Zuid gezocht?

Wilt u graag dat het gebit van uw kind eens gecontroleerd wordt? Bent u daarom op zoek naar een kindertandarts in Amsterdam Zuid? Dan bent u bij Tandartspraktijk Fletterman aan het juiste adres. Wij zijn een totaalpraktijk van tandartsen gevestigd in de Rivierenbuurt. Doordat we een afgestudeerde kindertandarts in dienst hebben zijn we gespecialiseerd in het behandelen van gebitsproblemen bij kinderen. Door middel van een controle door een kindertandarts voorkomt u problemen met het gebit van uw kind en kan hij of zij een goede mondgezondheid behouden. Een behandeling is vergelijkbaar met die van een volwassene. Het verschil zit hem in de extra uitleg die wij vooraf geven. Zo weet uw kind waar hij of zij aan toe is en voelt uw kind zich beter op zijn gemak.

Wilt u graag een afspraak maken met een kindertandarts in Amsterdam Zuid? Tandartspraktijk Fletterman is u graag van dienst. Vraag gerust om meer informatie of plan een afspraak in door telefonisch contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 020-6643704. Wij zijn tussen 08.45 uur en 12.30 uur bereikbaar.

Over Tandartspraktijk Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een totaalpraktijk in de Rivierenbuurt. De praktijk is opgericht door de sympathieke en rustige tandarts Roderik Fletterman. Hij werkt samen met Cheryl Tjon, een kindertandarts in Amsterdam Zuid. Om u en uw kind een op en top behandeling te kunnen garanderen dragen wij veel zorg over de kwaliteit daarvan. Zo wordt altijd gewerkt op basis van beroepsrichtlijnen. Zo worden al onze werkzaamheden verricht op basis van de richtlijnen van de beroepsvereniging en de wetenschappelijke verenigingen binnen de tandheelkunde. In de praktijk wordt een diversiteit van diensten op het gebied van mondverzorging en hygiëne aangeboden, zoals:

  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;

Het belang van controles op gaatjes

Bij kinderen is het gebit nog volop in ontwikkeling. Om die reden is het erg belangrijk om hun gebit regelmatig op gaatjes te controleren. Zo kunnen mondgezondheidsproblemen voorkomen worden, iets dat natuurlijk veel beter is dan deze achteraf te moeten genezen. Door middel van een periodiek bezoek aan een kindertandarts in Amsterdam Zuid van Tandartspraktijk Fletterman bevordert u de ontwikkeling van het gebit van uw kind. Wij controleren op gaatjes, tellen tanden en kiezen en houden de ontwikkeling goed in de gaten. Dit doen we op een speelse manier, zodat uw kind zich altijd op zijn of haar gemak voelt.

Wij zorgen dat kinderen zich op hun gemak voelen

Om een angst voor de tandarts te voorkomen raden we aan kinderen al van jongs af aan mee te nemen naar een kindertandarts in Amsterdam Zuid of omgeving. Idealiter begint u daar al mee vanaf hun tweede levensjaar. Om kinderen op hun gemak te stellen beginnen we rustig, met een kennismaking. Vervolgens nemen we rustig en op speelse wijze de tijd voor uw kind, tot hij of zij klaar is voor de behandeling. Daarbij geven we ook altijd uitleg over wat we gaan doen. Dit wordt als prettig ervaren door kinderen, zij weten dan immers waar ze aan toe zijn.

Maak een afspraak met onze kindertandarts in Amsterdam Zuid!

Voor meer informatie over een behandeling door een kindertandarts in Amsterdam Zuid of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen. Wij zijn tussen 08.45 uur en 12.30 uur telefonisch bereikbaar via 020-6643704. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website, en een afspraak maken met de online module.

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie