Met kinderen naar de tandarts in Amsterdam Zuid

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Wilt u graag dat het gebit van uw kind eens gecontroleerd wordt door een tandarts? Dan bent u bij Tandartspraktijk Fletterman aan het juiste adres. Wij zijn een totaalpraktijk van tandartsen gevestigd in de Rivierenbuurt. Door middel van een controle door de tandarts bij een kind voorkomt u problemen met het gebit van uw kind en kan hij of zij een goede mondgezondheid behouden. Een behandeling is vergelijkbaar met die van een volwassene. Het verschil zit hem in de extra uitleg die wij vooraf geven. Zo weet uw kind waar hij of zij aan toe is en voelt uw kind zich beter op zijn gemak.

Een mooie lach begint bij een gezond gebit

Wilt u voor uw kind graag een afspraak maken bij de tandarts in Amsterdam Zuid? Tandartspraktijk Fletterman is u graag van dienst. Vraag gerust om meer informatie of plan een afspraak in door telefonisch contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 020-6643704. Wij zijn tussen 08.45 uur en 12.30 uur bereikbaar.

Het belang van controle op gaatjes

Bij kinderen is het gebit nog volop in ontwikkeling. Om die reden is het erg belangrijk om hun gebit regelmatig op gaatjes te controleren bij de tandarts. Zo kunnen mondgezondheidsproblemen voorkomen worden, iets dat natuurlijk veel beter is dan deze achteraf te moeten genezen. Door middel van een periodiek bezoek aan de tandarts in Amsterdam Zuid bevordert u de ontwikkeling van het gebit van uw kind.

Wij controleren op gaatjes, tellen tanden en kiezen en houden de ontwikkeling goed in de gaten. Dit doen we op een speelse manier, zodat uw kind zich altijd op zijn of haar gemak voelt. Wij zorgen dat kinderen zich op hun gemak voelen.

Contact opnemenDirect inschrijven

Compleet op zijn of haar gemak

Om een angst voor de tandarts te voorkomen raden we aan kinderen al van jongs af aan mee te nemen naar een tandarts in Amsterdam Zuid of omgeving. Idealiter begint u daar al mee vanaf hun tweede levensjaar. Om kinderen op hun gemak te stellen beginnen we rustig, met een kennismaking. Vervolgens nemen we rustig en op speelse wijze de tijd voor uw kind, tot hij of zij klaar is voor de behandeling. Daarbij geven we ook altijd uitleg over wat we gaan doen. Dit wordt als prettig ervaren door kinderen, zij weten dan immers waar ze aan toe zijn.

Totaalpraktijk in de Rivierenbuurt

Tandartspraktijk Fletterman is een totaalpraktijk in de Rivierenbuurt. De praktijk is opgericht door de sympathieke en rustige tandarts Roderik Fletterman. Hij werkt samen met Cheryl Tjon, een tandarts in Amsterdam Zuid die ook kinderen behandelt. Om u en uw kind een op en top behandeling te kunnen garanderen dragen wij veel zorg over de kwaliteit daarvan. Zo wordt altijd gewerkt op basis van beroepsrichtlijnen. Al onze werkzaamheden worden verricht op basis van de richtlijnen van de beroepsvereniging en de wetenschappelijke verenigingen binnen de tandheelkunde.

Contact opnemenDirect inschrijven

Verscheidenheid aan diensten

In de praktijk wordt een diversiteit van diensten op het gebied van mondverzorging en hygiëne aangeboden, zoals:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkunde;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;
 • Kronen en bruggen;
 • Facings;
 • Esthetische tandheelkunde;
 • Esthetische vullingen;
 • Bleken;

Wij adviseren om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze praktijk, zelfs al voordat ze behandeling nodig hebben

Ga met uw kind naar de tandarts!

Wilt u met uw kind naar de tandarts in Amsterdam? Maak vandaag nog een afspraak! Voor meer informatie over een behandeling of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen. Wij zijn tussen 08.45 uur en 12.30 uur telefonisch bereikbaar via 020-6643704. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website en een afspraak maken met de online module.

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)