Een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid gezocht?

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Net verhuisd naar onze hoofdstad en wilt u zich inschrijven bij een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid? Wij verwelkomen u graag bij Tandartspraktijk Fletterman, gevestigd in de Rivierenbuurt. Als totaalpraktijk verrichten onze gespecialiseerde tandartsen diverse behandelingen op het gebied van mondhygiëne, cosmetische tandheelkunde en implantologie. In onze praktijk bent u verzekerd van een optimale behandeling.

“Wij geven u de beste mondzorg, want een glimlach is niet compleet zonder goed verzorgde tanden!”

Zou u graag een afspraak willen maken met onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid ter kennismaking? Of heeft u vragen over de behandelingen die we aanbieden? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-6643704.

Dé tandartspraktijk van Amsterdam-Zuid

 • Ook ‘s avonds beschikbaar
 • Totaalpraktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam
 • Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie
 • Extra aandacht voor mensen die angst voor de tandarts voelen
 • Verdoving is altijd mogelijk bij een behandeling
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen
 • Professionele apparatuur en scanners
 • Voordelige tarieven

Contact opnemenDirect inschrijven

Maak kennis met ons team van tandartsen

Tandartspraktijk Fletterman is een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid, met een locatie in de Rivierenbuurt. Namens onze praktijk is Roderik Fletterman uw tandarts in Amsterdam-Zuid. Hij staat bekend om zijn sympathieke en rustige persoonlijkheid. Als tandartspraktijk vinden wij het belangrijk dat elke keer dat u langskomt voor een periodieke controle, u zich op uw gemak voelt. Hoe wij dit realiseren? Door transparant te zijn over het team die u elk bezoek met veel plezier van dienst is. Onderaan deze pagina maakt u kennis met ons gespecialiseerde team.

Kwalitatieve dienstverlening en goede service

Op zoek naar een tandarts in de omgeving van Amsterdam-Zuid waar u zich nooit zorgen hoeft te maken over de service? Dan bent u bij Tandartspraktijk Fletterman ongetwijfeld aan het juiste adres. Een kwalitatieve dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij altijd hard om u van de juiste informatie en een goede service te kunnen voorzien. Wij werken volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging. Bij goede zorg en aanbod voor uw gebit, staat kwaliteit immers altijd voorop.

Complete mondzorg in Amsterdam-Zuid

Wij durven met trots te zeggen dat wij dé tandarts in Amsterdam-Zuid zijn. Omdat we een totaalpraktijk zijn, hebben we alle benodigde apparatuur en scanners in eigen bezit. Met een 3D-scanner maken wij bijvoorbeeld een afdruk van uw gebit. Daardoor is het vervelende “happen” niet meer nodig. Wij kunnen op alle vlakken binnen de tandheelkunde een behandeling door een expert aanbieden, met name cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de behandeling van mensen die angst voor de tandarts voelen.

Ook in de avonden beschikbaar

Wanneer u in de omgeving van de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid woont, kunnen wij ons goed voorstellen dat het leven nooit stil staat. Het grote stadsleven is ook niet niks! U werkt, heeft kinderen, studeert of bent om wat voor reden dan ook te druk om een gaatje vrij te maken voor een periodieke controle bij de tandarts. Echter is dit bij onze praktijk geen enkel probleem. Wij zijn namelijk ook in de avond beschikbaar. Daarnaast is onze praktijk ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Contact opnemenDirect inschrijven

De behandelingen van onze tandartspraktijk

Bij onze tandarts in Amsterdam-Zuid kunt u terecht voor diverse behandelingen op het gebied van mondzorg. Wij zorgen ervoor dat uw tanden gezien mogen worden! Dat kan onder andere middels facings, tanden bleken en implantaten. Bij ons kunt u terecht voor:

 • Mondhygiëniste
 • Verstandskiezen verwijderen
 • Tandheelkundige zorg
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kaakgewrichtsbehandelingen
 • Preventieve mondzorg
 • Tandvleesbehandelingen
 • Kronen en bruggen
 • Facings
 • Esthetische tandheelkunde
 • Esthetische vullingen
 • Tanden bleken

Wees zuinig op uw tanden

Het periodiek onderhouden van uw gebit door middel van een bezoek aan een tandarts is belangrijk. Een slechte mondhygiëne of een onverzorgd gebit kan namelijk allerlei problemen met zich meebrengen. Wat voor gevolgen dit heeft? U kunt op de korte termijn te maken krijgen met irritaties, kleine zweertjes en op den duur zelfs gebitsverlies. In het ergste geval kan dat leiden tot een kunstgebit. Wilt u dit voorkomen? Breng dan een bezoek aan de tandarts in Amsterdam-Zuid.

“Een mooie, stralende glimlach begint bij een verzorgd gebit!”

Angst voor de tandarts: onze oplossingen

In het geval dat u angst voelt voor de tandarts, stellen de tandartsen van Tandartspraktijk Fletterman in Amsterdam-Zuid u graag op uw gemak. We nemen alle tijd voor u door uw angst bespreekbaar te maken. Indien nodig, kunnen we u altijd verdoven als de angst de overhand heeft. Voelt u enige schaamte of spanning? Wees gerust: maar liefst 40% van de Nederlanders zegt bang te zijn voor de tandarts.

Wij vinden het zeer belangrijk dat angst voorkomen wordt. Daarom raden we ouders altijd aan om kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Op deze manier kunnen ze wennen aan de tandarts en maken ze op een speelse manier kennis met de stoel, instrumenten en de medewerkers. De tandarts en het team zorgt ervoor dat uw kind elke keer met plezier naar de praktijk in Amsterdam-Zuid komt.

Maak een afspraak bij onze tandarts in Amsterdam-Zuid

Kortom: zoek niet verder als u op zoek bent naar een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid. Bij onze praktijk kunt u terecht voor een breed aanbod aan behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak en kom kennismaken met onze tandartsen. Wij zien u graag verschijnen bij Tandartspraktijk Fletterman!

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen of wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid? Woont u in de omgeving van Buitenveldert, de Rivierenbuurt, Watergraafsmeer, Amsterdam-Zuidoost of Zuidas? Ook dan kunt u zeker bij ons terecht! Dan kunt u ons tussen 08.45 uur en 12.30 uur bellen via 020-6643704, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Online een afspraak maken is ook mogelijk. Wij staan u graag te woord!

Contact opnemenDirect inschrijven

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)