Een tandartspraktijk in Amsterdam Zuid gezocht?

Zoekt u naar een tandartspraktijk in Amsterdam Zuid? Dan bent u bij Tandartspraktijk Fletterman aan het juiste adres! Wij zijn een tandartspraktijk te Amsterdam Zuid, gevestigd in de Rivierenbuurt. Onze praktijk is een totaalpraktijk, wat betekent dat we zelf alle benodigde apparatuur en scanners in huis hebben om u een verscheidenheid aan diensten op het gebied van mondhygiëne en tandheelkunde aan te bieden. We zijn in het bijzonder specialist op het gebied van cosmetische tandheelkunde, samen met implantologie. Met een 3D-scanner maken wij een afdruk van uw gebit, “happen” is niet meer nodig! Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de omgang van mensen die bang voor de tandarts zijn. Zou u graag een afspraak maken met onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op!

Beter voorkomen dan genezen

Een slechte mondhygiëne of een onverzorgd gebit kan allerlei problemen met zich meebrengen. U kunt te maken krijgen met irritaties, met kleine zweertjes en op den duur zelfs met gebitverlies. In het ergste geval kan dat zelfs leiden tot een kunstgebit. Periodiek onderhoud door een tandartspraktijk in Amsterdam Zuid kan dit simpelweg voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen. Door ons eens in de zoveel tijd een bezoekje te brengen kunt u uw mond en gebit mooi en gezond houden. Bent u een tandartspraktijk in Amsterdam Zuid aan het mijden omdat u bang voor de tandarts bent? Wij nemen in dat geval extra de tijd voor u, zodat u zich volledig op uw gemak voelt voor de behandeling. Dat doen wij onder meer door rustig aan te beginnen en met u over uw angsten te praten.

Over Tandartspraktijk Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een tandartspraktijk in Amsterdam Zuid, met een locatie in de Rivierenbuurt. Namens onze praktijk is Roderik Fletterman uw tandarts. Hij staat bekend om zijn sympathieke en rustige persoonlijkheid. Hij wordt bijgestaan door Cheryl Tjon (docente op de ACTA). Bent u erg bang voor de tandarts? Maakt u dan een afspraak om eerst alleen te komen praten. Bij onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid kunt u terecht voor diverse diensten:

  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;

Een kwalitatieve dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij altijd hard om u van de juiste informatie en een goede service te kunnen voorzien. Wij werken volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Ja, ik wil een afspraak maken met onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid!

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken met onze tandartspraktijk te Amsterdam Zuid? Dan kunt u ons tussen 08.45 uur en 12.30 uur bellen via 020-6643704, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Online een afspraak maken is ook mogelijk.

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie