Cosmetische tandheelkunde Amsterdam

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk voor cosmetische tandheelkunde in Amsterdam en omgeving? We heten u graag van harte welkom bij Tandartspraktijk Fletterman. Doordat wij gespecialiseerd zijn in cosmetische tandheelkunde bent u bij onze praktijk op de juiste plek aanbeland. De cosmetische behandelingen zorgen ervoor dat u weer zelfverzekerd bent. We doen er alles aan om u een stralende lach te bezorgen!

We beschikken over alle benodigde apparatuur en scanners om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren

Maak direct een afspraak bij onze gespecialiseerde tandarts. Deze specialist bezorgt u graag een stralende lach. Heeft u een vraag over wat onze praktijk kan beteken voor u en uw gebit? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag verder.

Cosmetische tandheelkunde in Amsterdam: voor een stralend gebit

Cosmetische tandheelkunde in Amsterdam zorgt er voor dat u weer met een stralend gebit door het leven gaat. Wij zien mensen graag met een lach. En wat ons betreft begint die lach met een mooi gebit! In onze tandartspraktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam voeren we verschillende behandelingen uit die bijdragen aan een mooier gebit. Voor esthetische tandheelkunde in Amsterdam maken we gebruik van de meest hoogstaande apparatuur en scanners.

 • U bent ook welkom in de avonduren
 • Zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en hebben een implantoloog in dienst
 • Houden rekening met mensen met angst voor de tandarts

Contact opnemenDirect inschrijven

Verschillende behandelingen voor een mooier gebit

Misschien mist u één of meerdere tanden of is het tijd voor een kunstgebit. Verscheidene behandelingen op het gebied van cosmetische tandheelkunde in Amsterdam dragen bij aan een mooier gebit. Hierbij kunt u denken aan kronen, bruggen, een inlay of onlay, composiet of porseleinen facings, witte vullingen en het bleken van de tanden. Onze gespecialiseerde implantoloog zorgt er graag voor dat u compleet tevreden bent over uw gebit.

Van wortelkanaalbehandelingen tot aan facings en preventieve mondzorg

Bij onze praktijk in Amsterdam geniet u van behandelingen van hoogwaardige kwaliteit. We streven immers altijd naar kwaliteit. Om deze reden gaan we te werk volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. U bent dus gegarandeerd van behandelingen van de hoogste kwaliteit.

U kunt naast voor cosmetische tandheelkunde in Amsterdam ook bij ons terecht voor:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkunde;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;
 • Kronen en bruggen;
 • Facings;
 • Esthetische tandheelkunde;
 • Esthetische vullingen;
 • Bleken;

Een goed gebit is van groot belang

Kies voor cosmetische tandheelkunde in Amsterdam bij Tandarts Fletterman

Schaam u niet langer voor uw gebit en kies voor cosmetische of esthetische tandheelkunde in Amsterdam bij Tandartspraktijk Fletterman in de Rivierenbuurt. Maak een afspraak of schrijf u in. Zijn uw tanden verkleurd, mist er een tand of heeft u een compleet nieuw gebit nodig? Wij zorgen er graag voor dat onze praktijk met een stralende lach verlaat. Uw tevredenheid is immers wat telt!

Contact opnemenDirect inschrijven

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de behandelingen waarvoor u terecht kunt bij deze tandartspraktijk in Amsterdam? Of over de tarieven die wij hanteren voor onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over wat de experts van onze praktijk voor u kunnen betekenen. Wij zijn Tandartspraktijk Fletterman: dé tandarts en implantoloog in Amsterdam en omgeving.

BIG nummer: 39020969702

Cheryl Tjon

Tandarts

BIG nummer: 59914647402

Anna Witkowska

Preventie assistente + Coördinerend assistente

Denise Buiten

Allround tandarts assistente