Cosmetische tandheelkunde in Amsterdam

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Tandartspraktijk Fletterman in Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. We heten u graag van harte welkom in onze praktijk in Amsterdam-Zuid. Hier gaan onze specialisten uw tanden weer mooi maken. Scheve, ontbrekende of verkleurde tanden worden verleden tijd. De cosmetische behandelingen zorgen ervoor dat u zich weer zelfverzekerd voelt over uw gebit en complete voorkomen. We doen er alles aan om u een stralende lach te bezorgen!

Doordat wij gespecialiseerd zijn in esthetische tandheelkunde bent u bij onze praktijk in Amsterdam op de juiste plek aanbeland. We beschikken over alle benodigde apparatuur en scanners om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Maak direct een afspraak bij onze gespecialiseerde tandarts. Deze specialist bezorgt u graag een stralende glimlach. Heeft u een vraag over wat onze praktijk kan betekenen voor u en uw gebit? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen u graag verder.

Cosmetische tandheelkunde in Amsterdam bij Tandartspraktijk Fletterman

 • U bent ook welkom in de avonduren
 • Zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en hebben een implantoloog in dienst
 • Houden rekening met mensen met angst voor de tandarts
 • Totaal tandartsenpraktijk
 • Een verdoving is altijd mogelijk
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg
 • Happen is niet meer nodig dankzij onze 3D-scanner
 • Alle benodigde apparatuur en scanners

Contact opnemenDirect inschrijven

Esthetische tandheelkunde in Amsterdam

Cosmetische tandheelkunde in Amsterdam zorgt ervoor dat u weer met een stralend wit gebit door het leven gaat. Esthetische en cosmetische tandheelkunde is hetzelfde. Immers: esthetisch betekent fraai, mooi of schoon. En dat is precies waar cosmetische tandheelkunde in Amsterdam gericht is: op het mooier maken van het gebit.

Bij de cosmetische behandelingen staan de stand, vorm en kleur van uw tanden centraal. De esthetische tandheelkunde in Amsterdam bij Tandartspraktijk Fletterman omvat onder andere het witter maken van de tanden en het plaatsen van porseleinen facings.

 

Voor een mooier gebit

Wij zien mensen graag met een lach op hun gezicht. En wat ons betreft begint die lach met een mooi gebit! In onze tandartspraktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam voeren we verschillende cosmetische behandelingen uit die bijdragen aan een mooier gebit. Voor esthetische tandheelkunde in Amsterdam maken we gebruik van de meest hoogstaande apparatuur en scanners.

 

Verschillende cosmetische behandelingen

Misschien mist u één of meerdere tanden of is het tijd voor een kunstgebit. Verscheidene behandelingen op het gebied van cosmetische tandheelkunde in Amsterdam dragen bij aan een mooier gebit. Hierbij kunt u denken aan kronen, bruggen, een inlay of onlay, composiet of porseleinen facings, witte vullingen en het bleken van de tanden. Onze gespecialiseerde implantoloog zorgt er graag voor dat u compleet tevreden bent over uw gebit.

 

Porseleinen facings

Met facings kunnen specialisten de vorm en afmeting van tanden aanpassen. Dit kan nodig zijn als u bijvoorbeeld een stukje van uw tand mist of uw gehele tand is afgebroken. Er zijn twee facingvormen: porseleinen facings en facings van composiet. In onze praktijk gebruiken wij porseleinen facings vanwege de hogere kwaliteit en meer natuurlijke uitstraling.

De gespecialiseerde tandarts verwijdert aan de voorzijde van de tand een klein laagje tandweefsel en plaatst vervolgens een laagje porselein. Deze porseleinen schild zorgt voor een prachtig ogend, symmetrisch resultaat.

 

Professioneel tanden bleken in Amsterdam Zuid

Iedereen wil graag stralend witte tanden. Onze tanden verkleuren alleen helaas snel. Dat komt door kleurstoffen in voedingsmiddelen, roken en slijtage van het gebit. Vaak kiezen mensen eerst voor een goedkopere bleekbehandeling. Die valt vaak tegen of pakt niet goed uit. Bespaar uzelf de overbodige kosten en ga direct voor kwaliteit met onze professionele behandeling tanden bleken.

Onze behandeling gaat als volgt: wij bleken van buitenaf op ‘levende’ tanden. Tijdens de behandeling geven we de geelste tanden extra aandacht. Zodat u weer een mooi evenwichtig en stralend wit gebit heeft!

Contact opnemenDirect inschrijven

Kies voor cosmetische tandheelkunde in Amsterdam bij Tandarts Fletterman

Schaam u niet langer voor uw gebit en kies voor cosmetische of esthetische tandheelkunde in Amsterdam bij de tandarts in de Rivierenbuurt. Maak een afspraak of schrijf u in. Zijn uw tanden verkleurd, mist er een tand of heeft u een compleet nieuw gebit nodig? Wij zorgen er graag voor dat u onze praktijk met een stralende lach verlaat. Uw tevredenheid is immers wat telt!

 

Goede tandarts in de Rivierenbuurt

Onze tandartsenpraktijk is gevestigd in de Amsterdamse Rivierenbeurt. Wanneer u dus woonachtig bent in de Rivierenbuurt kunt u bij ons terecht voor kwalitatief goede mondzorg. Mochten wij een behandeling onverhoopt niet kunnen aanbieden, dan zorgen wij ervoor dat u alsnog bij de juiste praktijk terechtkomt.

 

Tandarts in Amsterdam Zuid

De Rivierenbuurt ligt in Amsterdam Zuid. Dus ook als u woont in Amsterdam Zuid kunt u een afspraak bij ons maken. Bijvoorbeeld voor een periodieke controle waar we de dagelijkse mondhygiëne bespreken. Zodoende weet u precies hoe u zelf kunt bijdragen aan een gezond gebit en mond. Als we tegen problemen aan lopen, bespreekt de tandarts in Amsterdam Zuid de mogelijkheden met u.

 

Kleine ingrepen op korte termijn

Indien nodig volgt een kleine ingreep op korte termijn. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide tandheelkundige behandelingen informeren wij u uitgebreid over de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken.

 

Van wortelkanaalbehandelingen tot aan facings en preventieve mondzorg

Bij onze praktijk in Amsterdam geniet u van behandelingen van hoogwaardige kwaliteit. We streven immers altijd naar kwaliteit. Om deze reden gaan we te werk volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. U bent dus gegarandeerd van behandelingen van de hoogste kwaliteit.

Naast cosmetische tandheelkunde in Amsterdam kunt u ook bij ons terecht voor:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkundige zorg;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;

 

“Een goed gebit is van groot belang.”

 

Meer informatie over cosmetische tandheelkunde in Amsterdam?

Wilt u meer weten over de behandelingen waarvoor u terecht kunt bij deze tandartspraktijk in Amsterdam? Of over de tarieven die wij hanteren voor onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over wat de experts van onze praktijk voor u kunnen betekenen. Wij zijn Tandartspraktijk Fletterman: dé tandarts en implantoloog in Amsterdam en omgeving.

Contact opnemenDirect inschrijven

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)