Tanden bleken in Amsterdam-Zuid

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Wilt u graag professioneel en veilig uw tanden bleken in Amsterdam-Zuid? Laat dit doen bij Tandartspraktijk Fletteman en u loopt met een stralend witte glimlach de deur uit bij ons. Veel mensen kiezen in eerste instantie voor een goedkope manier van tanden bleken. Pas als dit niet goed uitpakt of tegenvalt, wat het vaak doet, dan komen mensen naar ons voor een behandeling tanden bleken in Amsterdam Zuidoost. Bespaar uzelf de overbodige kosten en ga direct voor kwaliteit.

Maak hier uw afspraak voor tanden bleken bij onze tandarts. Voor een veilige en effectieve bleekbehandeling.

Afspraak ook ’s avonds mogelijk

Werkt u fulltime en loopt u tegen het probleem aan dat u bij veel tandartsen alleen gedurende uw werktijden terecht kunt? Bij ons kunt u ook in de avonduren een afspraak maken. Zo hoeft u niet te kiezen voor een minder betrouwbare en minder effectieve tanden blekenbehandeling in Amsterdam-Zuid, maar kunt u gewoon bij een professionele tandarts terecht.

 • Wij zijn ook ’s avonds geopend voor tanden bleken en andere afspraken;
 • Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde i.c.m. implantologie;
 • Wij zijn gespecialiseerd als angsttandarts en helpen u ontspannen indien nodig;
 • Alle tandartsdiensten vindt u bij ons onder één dak.

U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk voor een afspraak om uw tanden te laten bleken. Ons team staat ieder uur van de werkdag én in de avonduren voor u klaar om u van een prachtige witte smile te voorzien!

Contact opnemenDirect inschrijven

De behandeling

Er bestaan verschillende bleekmethoden. Zo kunnen tanden van binnenuit gebleekt worden maar ook van buitenaf. Bleken van binnenuit doen we bij ‘dode’ tanden. De tand moet hiervoor opengemaakt worden. Wij bleken voornamelijk van buitenaf op ‘levende’ tanden. Lokale verkleuringen kunnen goed mee verholpen worden.

Ieder gebit is anders en uw tanden en kiezen kunnen ook verschillend van kleur zijn. Zo komt het bij veel mensen voor dat de hoektanden net wat geler zijn dan de rest van het gebit. Tijdens de behandeling kunnen we de wat gelere tanden extra laten bleken, zodat u een mooi evenwichtig stralend wit gebit hebt na de behandeling.

Voor onze behandeling tanden bleken gebruiken we producten die uw tandglazuur niet beschadigen, maar die wel effectief uw tanden witter maken. Onze behandelingen tanden bleken zijn geheel pijnloos en veilig.

Voor de behandeling zal de behandelend tandarts u exact uitleggen wat er gaat gebeuren en welke producten we gebruiken. Bent u hier nu al benieuwd naar en wilt u vooraf meer info? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak en meer info. Een assistent vertelt u graag direct meer over de behandeling als u hiernaar vraagt.

Contact opnemenDirect inschrijven

Meerdere tinten witter

Via onze methode kunt u meerdere tinten wittere tanden krijgen. We kijken voor we beginnen naar de huidige kleur en kunnen indien gewenst een foto maken, zodat u het verschil goed kunt zien op de before en after foto’s. Wilt u voorbeelden zien van anderen? Vraag hier gerust naar, u zult zien dat het resultaat inderdaad een paar tinten witter is. Dit verschilt echter per persoon. Ieder gebit is anders en kan een ander resultaat hebben op dezelfde behandeling.

Wanneer uw tanden verkleurd zijn door één of meer van onderstaande oorzaken, kunt u vooral een groot verschil merken in de kleur van uw tanden:

 • Roken;
 • Kleurstoffen in voedingsmiddelen;
 • Ouderdom;
 • Slijtage van het gebit;

In al deze gevallen zal uw tanden bleken in Amsterdam Zuidoost bij de tandarts zeer effectief zijn. Rookt u niet? Ook dan kunt u een mooi resultaat verwachten. Uw tanden worden dagelijks blootgesteld aan kleurstoffen in voedsel en die beïnvloeden helaas de natuurlijke kleur van de tanden. Een behandeling tanden bleken zal dan ook voor iedereen een verschil maken. Benieuwd hoeveel tinten witter u kunt gaan?

Contact opnemenDirect inschrijven

Onze diensten

Wij bieden de volgende diensten aan cliënten in de regio Rooseveltlaan, Amsterdam-Zuid, Buitenveldert, Amsterdam, Rivierenbuurt, Nieuw-Amsterdam en Amsterdam Zuidoost:

 • Tandheelkunde behandelingen
 • Mondhygiëniste behandelingen (totaalpakket of reinigen)
 • Verstandskies verwijderen
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kaakgewricht behandelingen
 • Preventieve mondzorg
 • Tandvleesbehandelingen
 • Chirurgische ingrepen (inclusief anesthesie)
 • Implantologie
 • Kunstgebitten
 • Kronen en bruggen
 • Vullingen
 • Consultatie en diagnostiek

Bekijk alle specifieke behandelingen op onze tarievenpagina.

Afspraak maken voor tanden bleken

Bent u in Amsterdam op zoek naar een tandarts die langdurig uw tanden witter kan maken? U kunt uw afspraak voor tanden bleken in Amsterdam-Zuidoost maken door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen: 020-6643704. Eventuele vragen kunnen gelijk beantwoord worden wanneer u belt. U bent van harte welkom in onze praktijk voor een behandeling tanden bleken in Amsterdam-Zuidoost.

Contact opnemenDirect inschrijven

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)