Tandarts in de Rivierenbuurt Amsterdam

Bent u op zoek naar een tandarts in de Rivierenbuurt? Maak dan kennis met Tandartspraktijk Fletterman in Amsterdam Oud Zuid. We zijn een totaalpraktijk in de Rivierenbuurt. Onze praktijk is zeer compleet, waardoor we u een diversiteit aan diensten kunnen aanbieden. We streven altijd naar kwaliteit bij onze behandelingen en dragen veel zorg voor om u van de juiste informatie en een goede service te voorzien.

We werken volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Schrijf u nu in bij onze praktijk, we ontmoeten u daar graag. Wenst u meer informatie over de behandelingen? Neem contact op, onze tandartsen vertellen u graag meer. Onze praktijk is ook ’s avonds bereikbaar.

Contact opnemenDirect inschrijven

Waarom tandartspraktijk Fletterman?

Onze praktijk in de rivierenbuurt in Amsterdam biedt verschillende voordelen. Wij vinden transparantie belangrijk en laten u ook graag weten waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor uw gebitsverzorging.

 • Ook ‘s avonds beschikbaar;
 • We zijn een totaal praktijk in Amsterdam;
 • Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantoloog;
 • We geven extra aandacht aan mensen die angst voelen voor de tandarts;
 • Verdoving is altijd mogelijk bij een behandeling;
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen;
 • Happen is niet meer nodig dankzij onze 3D-scanner;
 • Professionele apparatuur en scanners;
 • Voordelige tarieven.

Tandarts Rivierenbuurt

Een deskundige tandarts in de rivierenbuurt vindt u bij tandartspraktijk Fletterman. Door jarenlange ervaring in het vakgebied bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij bieden verschillende behandelingen om u de beste mondzorg te kunnen geven. Wij vinden een duurzaam behoud van uw gebit belangrijk. U toch ook? Maak kennis met onze praktijk en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Het belang van een gezond gebit

Een gezond gebit is erg belangrijk. Een regelmatig controlebezoek doet u bij een tandarts in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Wij zorgen ervoor dat uw tanden en kiezen gezond blijven en lang mee kunnen. Een verzorgd gebit doet niet alleen uw uiterlijk goed, maar u voorkomt ook irritaties en ontstekingen in uw mond. U blijft eventuele grotere problemen voor en zo hoeft u hopelijk nooit aan een kunstgebit. Periodiek onderhoud is daarom erg verstandig. Er wordt niet voor niets gezegd dat voorkomen beter is dan genezen.

Contact opnemenDirect inschrijven

Gespecialiseerde tandartspraktijk in de Rivierenbuurt

Onze tandartspraktijk in de Rivierenbuurt beschikt over alle benodigde apparatuur en scanners. Als tandarts in de Rivierenbuurt zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie. Met een 3D-scanner maken wij een afdruk van uw gebit, “happen” is dus niet meer nodig. Implantaten kunnen de missende tanden vervangen. Dit kan een kunststof wortel zijn of schroef waarmee de gebitsprothese, kroon of brug geplaatst kan worden.

Cosmetische behandelingen kunnen de tanden weer mooi maken, denk aan tanden bleken (witter maken) en facings van porselein of composiet. Ook gaan we goed om met mensen die een angst voor de tandarts hebben.

Aanbod behandelingen tandarts rivierenbuurt

U kunt bij onze tandartspraktijk in de Rivierenbuurt terecht voor de volgende diensten:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkundige zorg;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;
 • Kronen en bruggen;
 • Facings;
 • Esthetische tandheelkunde;
 • Esthetische vullingen;
 • Tanden bleken.

Mochten wij onverhoopt niets voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld als een behandeling te complex is, sturen wij u altijd door naar de juiste tandartspraktijk in Amsterdam. Neem contact op voor een consult en vraag om meer informatie.

Angst voor de tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? U bent zeker niet de enige. Liefst 40% van de Nederlanders geeft aan bang te zijn voor tandartsen. Vooral kinderen kunnen erg bang zijn. Angst kan al op zeer jonge leeftijd voorkomen worden. Neem uw kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar mee naar de periodieke controles. Op deze manier kunnen ze wennen aan uw tandarts in de Rivierenbuurt en maken ze op een speelse manier kennis met de tandartspraktijk, stoel, instrumenten en medewerkers.

Spoedgeval? Bij ons kunt u terecht!

Uw tandarts in de rivierenbuurt staat voor u klaar bij een spoedgeval! Wanneer u opeens heel veel pijn heeft aan uw gebit, kunt u contact met ons opnemen. Het kan voorkomen dat bepaalde kiespijn een spoedbehandeling nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan ondragelijke kiespijn of nabloedingen bijvoorbeeld. Wij snappen dat u niet langer wilt rondlopen met deze vreselijke pijn. Tandartspraktijk Fletterman is ook ‘s avonds geopend.

Afspraak afzeggen?

Wanneer u toch een afspraak wilt afzeggen om welke reden dan ook, vragen wij u dit 24 uur van tevoren te doen. U kunt altijd weer een nieuwe afspraak bij ons inplannen.

Maak een afspraak bij onze tandarts in de Rivierenbuurt

Heeft u een gaatje of andere klachten aan uw gebit? Als tandartsenpraktijk in Amsterdam Oud Zuid zorgen we er graag voor dat uw gebit te allen tijde optimaal onderhouden is. Zou u graag een afspraak willen maken met een tandarts in de Rivierenbuurt of heeft u een vraag, bijvoorbeeld over de tarieven? Dat kan! Neem dan contact op met Tandartspraktijk Fletterman in Amsterdam. Woont u niet in de rivierenbuurt, maar in omliggende buurten als Buitenveldert, Zuidas of Amsterdam Zuidoost? Geen probleem, bij tandarts Fletterman kunt u terecht.

Doordat onze tandartspraktijk in de Rivierenbuurt ook in de avonduren geopend is, is het gemakkelijk om een afspraak met ons te maken. U heeft immers geen vrij te nemen van uw werk. Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over de tarieven? We zijn telefonisch bereikbaar tussen 08.45 en 12.30 uur via 020-6643704. Ook kunt u ons mailen of het contactformulier invullen, of direct online een afspraak maken. We helpen u graag verder!

Contact opnemenDirect inschrijven

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)