Bent u op zoek naar een tandarts in de Rivierenbuurt?

Bent u op zoek naar een tandarts in de Rivierenbuurt in Amsterdam? Maak kennis met Tandartspraktijk Fletterman! Wij zijn een totaalpraktijk van tandartsen in de Rivierenbuurt. Onze praktijk is zeer compleet, waardoor we u een diversiteit aan diensten aan kunnen bieden. We beschikken over alle benodigde apparatuur en scanners en zijn als tandarts in de Rivierenbuurt in het bijzonder gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie. Met een 3D-scanner maken wij een afdruk van uw gebit, “happen” is niet meer nodig! Ook gaan we goed om met mensen die een angst voor de tandarts hebben. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met een tandarts in de Rivierenbuurt? Neem dan contact met ons op!

Het belang van een gezond gebit

Er wordt niet voor niets gezegd dat voorkomen beter dan genezen is. Een regelmatig bezoek aan een tandarts in de Rivierenbuurt zorgt er voor dat uw mond en gebit gezond en mooi blijven. Behalve dat een verzorgd gebit uw uiterlijk goed doet heeft het ook andere voordelen. Zo kunt u beter kauwen, voorkomt u irritaties en zweertjes in uw mond en voorkomt een goede tandhygiëne verlies van uw gebit. Periodiek onderhoud door een tandarts in de Rivierenbuurt is daarom erg verstandig. Bent u bang voor de tandarts? Dan dragen wij extra zorg dat u zich op uw gemak voelt. Daarvoor nemen we extra tijd, praten we met u over uw angst en kunnen we zelfs overal verdoving inzetten als u dat prettig vindt. Behandeling zonder pijn te voelen is gewoon mogelijk!

Over Tandartspraktijk Fletterman

Bij Tandartspraktijk Fletterman wordt uw mondhygiëne verzorgd door Roderik Fletterman, een tandarts in de Rivierenbuurt die bekend staat om zijn sympathieke en rustige karakter. Hij werkt samen met Cheryl Tjon (docente op de ACTA). Wij leveren diverse diensten, zoals:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkunde;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;
 • Kronen en bruggen;
 • Facings;
 • Esthetische tandheelkunde;
 • Esthetische vullingen;
 • Bleken;

Wij streven altijd naar kwaliteit bij onze behandelingen en dragen veel zorg u van de juiste informatie en een goede service te voorzien. Daarbij gaan we te werk volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Ja, ik wil een afspraak maken met een tandarts in de Rivierenbuurt!

Zou u graag een afspraak maken met een tandarts in de Rivierenbuurt of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Tandartspraktijk Fletterman! Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 08.45 uur en 12.30 uur via 020-6643704. Ook kunt u ons mailen of het contactformulier invullen, of direct een afspraak maken.

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie