Tandarts in Buitenveldert

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Tandarts in Buitenveldert bezoeken? Wij staan bekend als een totaalpraktijk en zijn gevestigd in de Rivierenbuurt in Amsterdam, vlak bij de wijk Buitenveldert dus. De tandartsen die verbonden zijn aan onze praktijk beschikken over diverse specialisaties binnen de tandheelkunde. Wij zijn met name gespecialiseerd in mondhygiëne, cosmetische tandheelkunde en implantologie.

Denkt u last te hebben van een gaatje, of is er een stukje van uw tand afgebroken? Schrijf u in bij onze tandartspraktijk of maak een afspraak. We ontmoeten u graag.

Contact opnemenDirect inschrijven

Gespecialiseerde tandarts nabij Buitenveldert

De voordelen van onze tandartspraktijk nabij Buitenveldert op een rij:

 • Ook ‘s avonds beschikbaar
 • We zijn een totaal tandartspraktijk in Amsterdam
 • Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantoloog
 • We geven extra aandacht aan mensen die angst voelen voor de tandarts
 • Verdoving is altijd mogelijk bij een behandeling
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen
 • Happen is niet meer nodig dankzij onze 3D-scanner
 • Professionele apparatuur en scanners
 • Voordelige tarieven

Belang van een goede mond- en tandhygiëne

Regelmatig uw tanden poetsen en flossen is belangrijk voor uw gebit. Door uw tanden regelmatig schoon te maken bevordert u de mondhygiëne. Dat brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo voorkomt u bijvoorbeeld irritaties, zweertjes en tandverlies.

Naast regelmatig poetsen en flossen is een periodieke controle door een tandarts in Buitenveldert ook aan te raden. Poetsen is namelijk niet voldoende om tanden te beschermen tegen tandbederf en allerlei vervelende infecties. De tandarts kan controleren of uw mondhygiëne nog in orde is en kan, als dat niet het geval is, u van de juiste behandeling voorzien. Een mooie lach begint immers bij een gezond gebit.

Periodieke controle

Maar hoe vaak moet u eigenlijk naar de tandarts in Buitenveldert? Het is verstandig om twee keer per jaar een bezoek te brengen aan de tandarts. Het is namelijk belangrijk om uw gebit te laten controleren op tandplak en tandsteen. Wanneer u het tandsteen en tandplak ieder half jaar laat verwijderen, zal dit leiden tot behoud van een gezond gebit. Ook helpt het verwijderen van tandsteen en tandplek bij het voorkomen van gevoelige tanden en gaatjes. U heeft maar een gebit waar u uw hele leven mee moet doen, dus wees er zuinig op.

Juiste behandelingen

Komt de tandarts er tijdens het uitvoeren van de periodieke controle achter dat er wat mankeert aan het gebit? Dan voert de tandarts in Buitenveldert de nodige behandelingen uit. De tandarts bekijkt natuurlijk ook uw tandvlees. Hierdoor kan bijvoorbeeld een tandvleesontsteking worden vastgesteld. Ook is het mogelijk om een voorstadium van mogelijke gaatjes te signaleren, zodat een behandeling voorkomen kan worden. Twee keer per jaar naar de tandarts gaan in Amsterdam Zuid brengt dus vele voordelen met zich mee. Eventuele mankementen worden op tijd geconstateerd, bovendien kan de tandarts bij bijvoorbeeld een voorstadium van gaatjes, tijdig ingrijpen.

Contact opnemenDirect inschrijven

Behandelingen

Omdat we over alle benodigde apparatuur en scanners beschikken kunnen we u als tandartspraktijk te Buitenveldert in Amsterdam een diversiteit aan tandheelkundige behandelingen aanbieden. U bent in onze praktijk verzekerd van een optimale behandeling, we willen iedereen namelijk een mooie glimlach bezorgen. Dat begint wat ons betreft met een goed verzorgd gebit zonder gaatjes en ontstekingen.

Wij voeren de volgende tandheelkundige behandelingen uit in onze tandartsenpraktijk in Buitenveldert:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkundige zorg;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;
 • Kronen en bruggen;
 • Facings;
 • Esthetische tandheelkunde;
 • Esthetische vullingen;
 • Tanden bleken;

Angst voor de tandarts

Ook hebben we een speciale aanpak voor mensen met een angst voor de tandarts. Vindt u het nooit zo fijn om naar de tandarts te gaan? U bent lang niet de enige: 40% van de Nederlanders is zelfs bang om naar de tandarts te gaan. Dit kan te maken hebben met traumatische gebeurtenissen uit het verleden, ouders die bang waren voor de tandarts en onaardige tandartsen.

Wanneer u een angst ontwikkelt voor de tandarts kunt u ervoor kiezen om deze niet meer te bezoeken. Maar dat is natuurlijk niet de juiste oplossing. Nu geen goede mondzorg krijgen, kan in de toekomst problemen voor uw mondhygiëne met zich meebrengen. Daarom vinden wij het belangrijk om uw angsten serieus te nemen en hieraan te werken, zodat u in het vervolg met minder tegenzin een afspraak maakt bij de tandarts en rustiger de behandeling ondergaat.

Speciale aandacht

Wij zijn een tandartsenpraktijk in Buitenveldert die een behandeling op maat geven voor mensen die angst ervaren. Zo nemen wij extra voor u de tijd en praten we over uw angst, om u zo op uw gemak te stellen. We leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook is het mogelijk om verdoving in te zetten. Veel mensen vinden deze speciale behandeling zeer prettig.

Ook kinderen kunnen bang zijn voor de tandarts. Om dit te voorkomen raden we u aan om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar de periodieke controles van onze tandartsenpraktijk. Zo kunnen ze wennen aan de tandarts en maken ze op een speelse manier kennis met de praktijk, stoel, instrumenten en de medewerkers.

Deskundig team

Tandartspraktijk Fletterman is een praktijk voor tandheelkunde van Roderik Fletterman, een rustige en sympathieke tandarts. Hij werkt samen met Cheryl Tjon, kindertandarts. Onderaan deze pagina ziet u ons complete team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Wij besteden veel aandacht aan het leveren van een kwalitatieve dienstverlening. Ons team werkt volgens procedures zoals opgesteld door de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Maak een afspraak bij de tandarts in Buitenveldert

Tandartsenpraktijk Fletterman is de tandarts in de wijk Buitenveldert in Amsterdam. U kunt hier terecht voor allerlei diensten op het gebied van mondverzorging- en hygiëne. Maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk of schrijf u in als u nog geen patiënt bent. Voor het maken van een afspraak in de praktijk in Amsterdam of het stellen van uw vraag kunt u gewoon even contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over de tarieven van tandheelkunde die wij als tandartsenpraktijk hanteren? Kom gerust met ons in contact. Woont u in de omgeving van de Zuidas, de Rivierenbuurt, Watergraafsmeer, Amsterdam-Zuidoost of Amsterdam-Zuid? Ook dan kunt u zeker bij ons terecht! U kunt contact opnemen per telefoon tussen 08.45 uur en 12.30 uur via 020-6643704, via het contactformulier of per e-mail. Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken met de tandarts of de mondhygiëniste.

Contact opnemenDirect inschrijven

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)