Zoekt u een tandarts in Buitenveldert?

Denkt u last te hebben van een gaatje? Is er een stukje van uw tand afgebroken? Heeft u bepaalde irritaties in uw mond? Kortom, kunt u wel een bezoekje aan een tandarts in Buitenveldert gebruiken? Plan dan een afspraak in bij Tandartspraktijk Fletterman. Wij zijn een totaalpraktijk van tandartsen in Buitenveldert en zijn in het specifiek gevestigd in de Rivierenbuurt. Omdat we over alle benodigde apparatuur en scanners beschikken kunnen we u als tandarts te Buitenveldert een diversiteit aan diensten aanbieden, waarbij we gespecialiseerd zijn in cosmetische tandheelkunde en implantologie. Ook hebben we een speciale aanpak voor mensen met een angst voor de tandarts om hen zo op hun gemak te kunnen stellen. Zou u graag een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan gerust eens contact op!

Het belang van een goede mond- en tandhygiëne

Regelmatig uw tanden poetsen en flossen is belangrijk voor uw gebit. Door uw tanden regelmatig schoon te maken bevordert u uw mondhygiëne. Dat brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo voorkomt u bijvoorbeeld irritaties, zweertjes en tandverlies. Naast regelmatig poetsen en flossen is een periodieke controle door een tandarts in Buitenveldert ook aan te raden. De tandarts kan controleren of uw mondhygiëne nog in orde is en kan, als dat niet het geval is, u van de juiste behandeling voorzien. Sommige mensen zijn bang om naar de tandarts te gaan. Wij zijn een tandarts in Buitenveldert waar u dan goed terecht kunt. Zo nemen wij extra voor u de tijd en praten we over uw angst, om u zo op uw gemak te stellen.

Over Tandartspraktijk Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een praktijk van Roderik Fletterman, een rustige en sympathieke tandarts in Buitenveldert. Hij werkt samen met Cheryl Tjon, kindertandarts. Wij besteden veel aandacht aan het leveren van een kwalitatieve dienstverlening. We werken volgens procedures zoals opgesteld door de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit de volgende diensten:

  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;

Ja, ik wil een afspraak maken met een tandarts in Buitenveldert!

Voor het maken van een afspraak of het stellen van uw vraag kunt u gewoon even contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon tussen 08.45 uur en 12.30 uur via 020-6643704, via het contactformulier of per e-mail. Ook is het mogelijk om online een afspraak in te plannen.

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie