Tandarts in Amsterdam Zuidoost gezocht?

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Op zoek naar een tandarts in Amsterdam Zuidoost of de omgeving daarvan? Dan zit u goed bij Tandartspraktijk Fletterman. We zijn een in de Rivierenbuurt gevestigde totaalpraktijk van tandartsen. In onze complete tandartspraktijk in Amsterdam Zuidoost kunt u terecht voor talloze behandelingen op het gebied van mondhygiëne en verzorging. Een mooi en verzorgd gebit is waar wij altijd naar streven.

“Een mooie lach begint bij een gezond gebit.”

 

Zo beschikken we over alle apparatuur en scanners die nodig zijn voor optimale behandelingen. Tevens lopen de specialisaties van onze tandartsen uiteen, zodat wij cliënten op alle vlakken binnen de tandheelkunde een behandeling door een expert kunnen aanbieden. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en implantologie.

Deskundige tandarts in Amsterdam Zuidoost

Waarom kiezen voor onze tandarts in omgeving Buitenveldert? De voordelen op een rij:

 • Ook ‘s avonds beschikbaar;
 • We zijn een totaal tandartspraktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam;
 • Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantoloog;
 • We geven extra aandacht aan mensen die angst voelen voor de tandarts;
 • Verdoving is altijd mogelijk bij een behandeling;
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen;
 • Happen is niet meer nodig dankzij onze 3D-scanner;
 • Professionele apparatuur en scanners;
 • Voordelige tarieven;
 • Ons team bestaat uit ervaren tandartsen en mondhygiënisten in Amsterdam Zuidoost.

Meer weten over onze behandelingen, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met onze tandarts in Amsterdam Zuidoost? Neem dan gerust telefonisch contact op. Ons telefoonnummer is 020-6643704. We zijn tussen 08.45 en 12.30 uur bereikbaar. Ook kunt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk, als u nieuw bent in de stad.

Contact opnemenDirect inschrijven

Voorkomen is beter dan genezen

Het voorkomen van tandproblemen is beter dan deze achteraf te moeten laten genezen. Om problemen met uw gebit te voorkomen dient u zorg te besteden aan uw mondhygiëne. Zo behoudt u een mooi en gezond gebit. Dit ziet er niet alleen beter uit, het heeft ook andere voordelen. Zo verbetert het onder meer uw kauwvermogen.

Ook heeft u minder last van irritaties en zweertjes en voorkomt u dat, in het ergste geval, u uw gebit verliest. Naast dagelijks tandenpoetsen is het bezoeken van een tandarts in Amsterdam Zuidoost van groot belang voor uw mondhygiëne.

 

Tandartspraktijk in Amsterdam Zuidoost met verschillende behandelingen

Bij onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuidoost kunt u terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen. Zo kunnen we middels facings zorgen voor stralende witte tanden, maar kunnen ook een wortelkanaalbehandeling uitvoeren. Van tanden bleken tot aan preventieve mondzorg. Bij ons kunt u terecht voor:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkunde;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;
 • Cosmetische tandheelkunde icm implantologie

Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde icm implantologie

Onze tandartspraktijk in Zuidoost onderscheidt zich van andere praktijken in de omgeving, doordat wij gespecialiseerd zijn in cosmetische tandheelkunde en implantologie. Tijdens de behandeling vervangt de implantoloog de wortel van uw tand door een implantaat.

Nadat deze implantaten geplaatst zijn kan er een tandprothese in de vorm van een brug of kroon overheen geplaatst worden. Daarnaast kunt u bij onze tandarts in Zuidoost terecht voor facings, tanden bleken of een andere cosmetische behandeling voor de tanden. Deze behandelingen maken uw tanden en gebit weer mooi. Een stralend wit gebit is wat iedereen wil, nietwaar?

 

Hoogste kwaliteit

Wij willen altijd een behandeling van de hoogste kwaliteit leveren. Bij Tandartspraktijk Fletterman wordt u dan ook voorzien van de juiste informatie over uw behandeling en een uitstekende service. Daarbij werken we steevast op basis van de richtlijnen die zijn opgesteld door de beroepsvereniging, alsmede die van de wetenschappelijke verenigingen binnen de tandheelkunde.

Contact opnemenDirect inschrijven

Angst voor de tandarts

Vindt u het eng om naar de tandarts in Amsterdam Zuidoost te gaan? Dan bent u zeker niet te enige. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een speciale behandeling, waarbij we u zo veel als mogelijk op uw gemak stellen. Indien u een spanning voor de tandarts voelt, kunt u bij onze angst tandarts toch een hoognodige behandeling krijgen ten behoeve van uw mondhygiëne.

 

Op uw gemak bij de tandarts in Amsterdam Zuidoost

Om u op uw gemak te stellen nemen we eerst uw angst met u door, voordat de behandeling begint. Daar nemen we ruim de tijd voor. Ook informeren we u over de gang van zaken tijdens de behandeling. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren. Mensen weten dan immers waar ze aan toe zijn. Indien nodig kunnen we overal verdoving voor inzetten.

Heeft u kinderen? Dan adviseren wij op tijd te beginnen met het regelmatig bezoeken van een tandarts in Amsterdam Zuidoost. Vooral kinderen zijn namelijk vaak bang voor de tandarts. Op deze manier kunnen ze op een speelse manier kennis maken met de praktijk. Zo kunnen zij wennen aan een tandartspraktijk en kan een angst voorkomen worden.

 

Compleet eerlijk tegen u

Natuurlijk doen wij altijd zo veel mogelijk ons best om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen. Echter kan het voorkomen dat we onverhoopt niets voor u kunnen betekenen. Bijvoorbeeld wanneer een specifieke behandeling voor onze tandartspraktijk te complex is. In dat geval zullen we altijd eerlijk tegen u zijn en samen met u kijken naar een praktijk die u wel verder kan helpen. We zijn immers een eerlijke tandartsenpraktijk in Amsterdam en omgeving.

 

Het team van Tandarts Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een praktijk van Roderik Fletterman, een sympathieke en rustige tandarts in Amsterdam Zuidoost. In zijn praktijk in de Rivierenbuurt verzorgt hij de mondhygiëne van cliënten samen met Cheryl Tjon. Zij is afgestudeerd als kindertandarts. Bij onze tandartspraktijk bent u te allen tijde gegarandeerd van dienstverlening van de meest hoogstaande kwaliteit.

Contact opnemenDirect inschrijven

Tarieven en vergoedingen door verzekeraars

Op de tarievenpagina vindt u alle prestaties, codes en tarieven die per 1 januari 2020 zijn vastgesteld door de Nederlandse zorgautoriteit. Nadat de behandeling achter de rug is, ontvangt u een rekening van ons. Afhankelijk van uw tandartsverzekering, worden de behandelingen deels of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar.

Op uw rekening van Infomedics staat wel gedeelte vergoed wordt en welk gedeelte van de kosten van de tandarts in Zuidoost voor uw eigen rekening zijn. Wanneer u vragen heeft over de vergoedingen raden we aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

 

“Eerlijke tandheelkunde van hoge kwaliteit.”

 

Maak een afspraak met onze tandarts in Amsterdam Zuidoost

Wilt u een afspraak maken met een tandarts in Amsterdam Zuidoost voor een behandeling? Of zou u zich graag inschrijven bij onze tandartspraktijk? Het team van tandartspraktijk Fletterman is u graag van dienst.

Voor meer informatie, het stellen van vragen, het maken van een afspraak en het inschrijven kunt u contact met ons opnemen. Woont u in de omgeving van Buitenveldert, de Rivierenbuurt, Watergraafsmeer, Zuidas of Amsterdam-Zuid? Ook dan kunt u zeker bij ons terecht! Wij zijn tussen 08.45 en 12.30 uur telefonisch bereikbaar via 020-6643704. Ook kunt u het online contactformulier invullen of via de website een afspraak inplannen. Ons team van tandartsen ziet u graag verschijnen in onze praktijk.

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)