Een tandarts in Amsterdam Zuidoost gezocht?

Op zoek naar een tandarts in Amsterdam Zuidoost of de omgeving daarvan? Dan zit u goed bij Tandartspraktijk Fletterman. Wij zijn een in de Rivierenbuurt gevestigde totaalpraktijk van tandartsen. In onze complete praktijk kunt u terecht voor talloze diensten op het gebied van mondhygiëne en verzorging. Zo beschikken we over alle apparatuur en scanners die nodig zijn voor optimale behandelingen. Tevens lopen de specialisaties van onze tandartsen uiteen, zodat wij op alle vlakken binnen de tandheelkunde een behandeling door een expert kunnen aanbieden. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en implantologie. Graag maken we een afspraak met een behandeling met u! Bent u bang voor de tandarts? Geef dit gerust aan, dan kunnen we daar rekening mee houden. Wij zorgen dan voor een aangepaste behandeling op u op uw gemak te stellen.

Meer weten over onze diensten of een afspraak maken met een tandarts in Amsterdam Zuidoost? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 020-6643704. Wij zijn tussen 08.45 uur en 12.30 uur bereikbaar.

Het belang van een goede mondhygiëne

Het voorkomen van tandproblemen is beter dan deze achteraf te moeten laten genezen. Om problemen met uw gebit te voorkomen dient u zorg te besteden aan uw mondhygiëne. Zo behoudt u een mooi en gezond gebit. Dit ziet er niet alleen beter uit, het heeft ook andere voordelen. Zo verbetert het uw kauwvermogen, heeft u minder last van irritaties en zweertjes en voorkomt u dat, in het ergste geval, u uw gebit verliest. Naast dagelijks tandenpoetsen is het bezoeken van een tandarts in Amsterdam Zuidoost van groot belang voor uw mondhygiëne.

Over Tandartspraktijk Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een praktijk van Roderik Fletterman, een sympathieke en rustige tandarts in Amsterdam Zuidoost. In zijn praktijk in de Rivierenbuurt verzorgt hij de mondhygiëne van cliënten samen met Cheryl Tjon. Zij is afgestudeerd als kindertandarts. Bij onze tandartspraktijk kunt u terecht voor diverse diensten, waaronder:

  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;

Wij willen altijd een behandeling van de hoogste kwaliteit leveren. Bij Tandartspraktijk Fletterman wordt u dan ook voorzien van de juiste informatie over uw behandeling en een uitstekende service. Daarbij werken we steevast op basis van de richtlijnen die zijn opgesteld door de beroepsvereniging, alsmede die van de wetenschappelijke verenigingen binnen de tandheelkunde.

Ook voor mensen met een angst voor de tandarts

Vindt u het eng om naar de tandarts te gaan? Dan bent u zeker niet te enige. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een speciale behandeling, waarbij we u zo veel als mogelijk op uw gemak stellen. Indien u een angst voor de tandarts heeft, kunt u bij ons toch een hoognodige behandeling krijgen ten behoeve van uw mondhygiëne. Om u op uw gemak te stellen nemen we eerst uw angst met u door, voordat de behandeling begint. Daar nemen we ruim de tijd voor. Ook informeren we u over de gang van zaken tijdens de behandeling. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren. Mensen weten dan immers waar ze aan toe zijn. Heeft u kinderen? Dan adviseren wij op tijd te beginnen met het regelmatig bezoeken van een tandarts in Amsterdam Zuidoost. Zo kunnen zij wennen aan een tandartspraktijk en kan een angst voorkomen worden.

Maak een afspraak met onze tandarts in Amsterdam Zuidoost!

Wilt u een afspraak maken met een tandarts in Amsterdam Zuidoost voor een behandeling? Of zou u zich graag inschrijven bij onze tandartspraktijk? Tandartspraktijk Fletterman is u graag van dienst. Voor meer informatie, het maken van een afspraak en het inschrijven kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn tussen 08.45 uur en 12.30 uur telefonisch bereikbaar via 020-6643704. Ook kunt u het online contactformulier invullen of via de website een afspraak inplannen.

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie