Op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam Zuid?

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam Zuid? Dan bent u bij Tandartspraktijk Fletterman aan het juiste adres beland! Onze praktijk is gevestigd aan de Rooseveltlaan in de Rivierenbuurt. Wij zijn een zeer complete tandartspraktijk van mondhygiënisten te Amsterdam Zuid. Omdat we de beschikking hebben over onze eigen materialen, scanners en apparaten zijn we in staat allerlei diensen op het gebied van mondhygiëne en tandheelkunde aan te bieden. We zijn als mondhygiënist in Amsterdam Zuid zeer gespecialiseerd wat betreft cosmetische tandheelkunde en daarnaast weten we goed om te gaan met mensen die bang voor de tandarts zijn. Door middel van een speciale behandeling zorgen we dat de persoon zich op zijn gemak kan voelen. Meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan eens contact op!

Het belang van een goede mondhygiëne

Door eens in de zoveel tijd langs een mondhygiënist in Amsterdam Zuid te gaan houdt u uw tanden en mond mooi en schoon. Regelmatige controle is net zo belangrijk als dagelijks uw tanden poetsen en flossen. Doet u dit niet, dan kan het zijn dat er irritaties of zweertjes in uw mond gaan ontstaan. In ergere gevallen kan het zelfs tot tandverlies leiden. Met een mooi en gezond gebit doet u uw uiterlijk goed en kunt u beter kauwen. Als mondhygiënist in Amsterdam Zuid helpen we u daar graag bij. Zit u het bezoek aan de tandarts uit te stellen wegens een angst voor tandartsen? Wij zorgen altijd dat we in dat geval wat extra tijd voor u uittrekken. Ook praten we in dat geval met u over uw angst.

Over Tandartspraktijk Fletterman

Tandartsprakijk Fletterman is opgericht door Roderik Fletterman in Amsterdam Zuid. Hij wordt bijgestaan door Cheryl Tjon (docente bij de ACTA). Bij een bezoek aan ons controleren we uw mondhygiëne, nemen we uw dagelijkse mondverzorging met u door en voorzien we u indien nodig van een behandeling als we problemen zien. Die worden uitgevoerd volgens de richlijnen die door de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg zijn opgesteld. Onder onze dienstverlening vallen onder andere de volgende diensten:

  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;
  • Parodontologie;
  • Parodontitis;
  • Parodontium;

Ja, ik wil een afspraak maken met een mondhygiënist in Amsterdam Zuid!

Wilt u een afspraak maken met een mondhygiënis in Amsterdam Zuid? Bel dan naar 020-6643704 (tussen 08.45 uur en 12.30 uur) bereikbaar, maak online een afspraak of maak gebruik van het contactformulier op onze website!

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie