Op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam Zuid?

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Bent u op zoek naar een professionele mondhygiënist in Amsterdam Zuid? Zoek dan niet langer verder. Dan bent u bij Tandartspraktijk Fletterman namelijk aan het juiste adres beland! Onze praktijk is gevestigd aan de Rooseveltlaan in de Rivierenbuurt. Wij zijn een zeer complete tandartspraktijk van mondhygiënisten te Amsterdam Zuid. Omdat we de beschikking hebben over onze eigen materialen, scanners en apparaten zijn we in staat allerlei diensten op het gebied van mondhygiëne en tandheelkunde aan te bieden. We zijn als mondhygiënist in Amsterdam Zuid zeer gespecialiseerd wat betreft cosmetische tandheelkunde en daarnaast weten we goed om te gaan met mensen die bang voor de tandarts zijn. Door middel van een speciale behandeling zorgen we dat die persoon zich op zijn gemak kan voelen.

Maak vandaag nog een afspraak bij de mondhygiënist of neem contact op door het contactformulier in te vullen.

Het belang van een goede mondhygiëne

Maar waarom is het bezoeken van een goede mondhygiënist zo belangrijk? Een bezoek aan een mondhygiënist in Amsterdam is geen overbodige luxe. Alles behalve zelfs. Door eens in de zoveel tijd langs een mondhygiënist in Amsterdam Zuid te gaan houdt u uw tanden en mond mooi en schoon. Regelmatige controle is net zo belangrijk als dagelijks uw tanden poetsen en flossen. Doet u dit niet, dan kan het zijn dat er irritaties of zweertjes in uw mond gaan ontstaan. U kunt namelijk zelf niet bij de zogenaamde pockets onder uw tandvlees. In ergere gevallen kan het zelfs tot tandverlies leiden. Met een mooi en gezond gebit doet u uw uiterlijk goed en kunt u beter kauwen. Als mondhygiënist in Amsterdam Zuid helpen we u daar graag bij.

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij preventie

Contact opnemenDirect inschrijven

Angst voor een bezoek aan de mondhygiënist of de tandarts?

Stelt u het bezoek aan de tandarts uit te stellen wegens een angst voor tandartsen of mondhygiënisten? Wij zorgen altijd dat we in dat geval wat extra tijd voor u uittrekken. Ook praten we in dat geval met u over uw angst, zodat u voortaan zonder angst naar de tandartsenpraktijk in Amsterdam Zuid gaat. Als praten en geruststellen niet voldoende is, kunnen we u altijd verdoven. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u bij ons zo veel mogelijk op uw gemak bent. Tandartsenpraktijk Fletterman in Amsterdam Zuid wordt immers niet voor niets de angsttandarts van Amsterdam genoemd.

Wat doet onze mondhygiëniste in Amsterdam Zuid?

We vertellen u graag meer over de werkzaamheden van onze mondhygiënist in Amsterdam Zuid. Een mondhygiënist richt zich voornamelijk op de preventie van gaatjes en het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Deze specialist doet onderzoek, maakt een behandelplan, geeft voorlichting en maakt natuurlijk uw tanden schoon. Kortom: een mondhygiënist in Amsterdam voert preventieve gebitscontroles uit en geeft de nodige ondersteuning en advies. Deze volgende werkzaamheden hebben allemaal betrekking tot mondverzorging en mondhygiëne:

 • Inspecteren van het tandvlees
 • Vaststellen van gebitsafwijkingen
 • Uitvoeren van fluorbehandelingen
 • Polijsten van vullingen
 • Schoonmaken van het gebit
 • En nog veel meer

Behandelingen van hoge kwaliteit en een uitstekende service worden altijd door ons nagestreefd

Contact opnemenDirect inschrijven

Over Tandartsenpraktijk Fletterman in Amsterdam Zuid

Tandartsenpraktijk Fletterman is opgericht door Roderik Fletterman in Amsterdam Zuid. Hij wordt bijgestaan door Cheryl Tjon (docente bij de ACTA). Bij een bezoek aan ons controleren we uw mondhygiëne, nemen we uw dagelijkse mondverzorging met u door en voorzien we u indien nodig van een behandeling als we problemen zien. Die worden uitgevoerd volgens de richtlijnen die door de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg zijn opgesteld. Onder onze dienstverlening vallen onder andere de volgende diensten:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkunde;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;
 • Kronen en bruggen;
 • Facings;
 • Esthetische tandheelkunde;
 • Esthetische vullingen;
 • Bleken;

Contact opnemenDirect inschrijven

Maak een afspraak bij de mondhygiënist in Amsterdam Zuid

Bent u overtuigd van waarom het zo belangrijk is om naar de mondhygiënist te gaan? Maak dan meteen een afspraak en ervaar zelf wat deze specialist kan betekenen voor uw mond en tanden. Maak online een afspraak, bel naar 020-6643704 (tussen 08.45 uur en 12.30 uur) bereikbaar of vul het contactformulier in! Wilt u meer weten over de diensten die Tandartsenpraktijk Fletterman in Amsterdam u aanbiedt, of over de tarieven? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of neem een kijkje op de website. We helpen u van harte verder.

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)