Heeft u een angst voor een tandarts in Amsterdam?

Kampt u met een angst voor de tandarts in Amsterdam of omgeving? U bent niet de enige, want er zijn in Nederland heel veel mensen die een bezoek aan de tandarts blijven uitstellen wegens een angst daarvoor. Bij een angst voor de tandarts in Amsterdam bent u bij Tandartspraktijk Fletterman aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk van speciale begeleiding voorzien teneinde u op uw gemak te stellen. Naast algemene controles van uw mondhygiëne en de behandeling van problemen daarbij is onze tandartspraktijk ook gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en implantologie. Wij zijn een totaalpraktijk met alle benodigde apparaten, scanners en materialen in huis. Heeft u een angst voor de tandarts in Amsterdam maar is het toch hoogtijd voor een bezoek aan de tandarts? Plan dan gerust een afspraak in bij Tandartspraktijk Fletterman!

Hoe gaan wij te werk bij een angst voor de tandarts in Amsterdam?

Ondanks een angst voor de tandarts in Amsterdam is het toch verstandig om uw mondhygiëne eens in de zoveel tijd te laten controleren. Dit vormt samen met regelmatig poetsen en flossen het recept voor een mooi en gezond gebit. Een slechte mondhygiëne kan leiden tot irritaties, zweertjes, gaatjes en zelfs tandverlies. Bij een angst voor de tandarts in Amsterdam nemen wij extra de tijd voor u tijdens uw afspraak. U kunt eerst een afspraak maken om alleen te komen praten. We praten met u over uw angst en leggen u uit wat we gaan doen zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteindelijk vinden we het belangrijk dat u ons vertrouwd, zodat u met een gerust hart de controle kunt ondergaan.

Over Tandartspraktijk Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een praktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van mensen me een angst voor de tandarts in Amsterdam. De praktijk is gevestigd in de Rivierenbuurt en is opgericht door Roderik Fletterman, een rustige en sympathieke man. Samen met Cheryl Tjon bied hij een diversiteit aan diensten aan, waarbij altijd te werk wordt gegaan volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;

Maak gelijk een afspraak!

Neem contact met ons op als u een afspraak wilt inplannen. Geeft u gerust aan als u een angst voor de tandarts in Amsterdam heeft, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Bel ons op 020-6643704 (tussen 08.45 uur en 12.30 uur), maak gebruik van het contactformulier, of plan online een afspaak in.

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie