Angst tandarts in Amsterdam

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Zoekt u een angst tandarts in Amsterdam omdat u bang bent voor de tandarts of behandelingen? U bent niet de enige. Bij Tandartspraktijk Fletterman bent u in goede handen. Wij voorzien u namelijk van speciale begeleiding om u op uw gemak te stellen. Naast algemene controles van uw mondhygiëne en de behandeling van problemen, is onze tandartspraktijk ook gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde, implantologie en speciale begeleiding bij angsten. Wij zijn een totaalpraktijk met alle benodigde apparaten, scanners en materialen in huis.

Plan gerust een afspraak in bij ons, Tandartspraktijk Fletterman. Heeft u vragen over de behandeling van een angsttandarts? Neem gerust contact met ons op. Laat angst u er niet van weerhouden om naar de tandarts te gaan.

Angst tandarts in Amsterdam: speciale behandeling

Veel mensen gaan niet naar de tandarts uit angst voor de pijn die de behandelingen veroorzaken. Dat is natuurlijk erg vervelend, want dit kan klachten en vervelende gezondheidsproblemen veroorzaken. Het is het beste om uw klachten toch zo snel mogelijk op te laten lossen door een tandarts.

Onze tandartsen hebben ervaring met het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Wij nemen extra veel tijd voor u en stellen u gerust. Heeft praten over uw angsten niet het gewenste effect? Dan behandelen we u onder verdoving, zodat u geen enkele pijn ervaart. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.

Voordelen die we bieden voor angstige patiënten

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij angstige patiënten bieden? Deze hebben we voor u opgesomd:

 • Gespecialiseerd als angst tandarts in Amsterdam
 • We nemen meer tijd voor u tijdens de behandeling
 • We luisteren naar uw angsten
 • Verdoving is altijd mogelijk bij een behandeling
 • Elke behandeling gaat volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging
 • Voordelige tarieven
 • Ook ‘s avonds beschikbaar

Contact opnemenDirect inschrijven

Het juiste onderhoud is van groot belang

Sommige mensen zijn zo bang voor de tandarts, dat zij hun gebit niet laten controleren of behandelen. Is dat bij u het geval, dan is het voor u goed om te weten dat u niet de enige bent. Maar liefst 40% van de Nederlanders geeft namelijk aan bang te zijn voor tandartsen.

Ondanks een angst voor de tandarts in Amsterdam is het toch verstandig om uw mondhygiëne periodiek te laten controleren. Dit vormt samen met regelmatig poetsen en flossen het recept voor een mooi en gezond gebit. Een slechte mondhygiëne kan leiden tot irritatie, zweertjes, gaatjes en zelfs tandverlies. Bij angst voor een behandeling begeleiden we u zo goed mogelijk om u volledig op uw gemak te stellen.

Hoe ontstaat tandartsangst in Amsterdam?

U vraagt zich misschien af hoe deze angst voor de tandarts in Amsterdam eigenlijk ontstaat. In de meeste gevallen ontstaat deze angst in iemands jeugd. Bijvoorbeeld door een traumatische ervaring bij de schooltandarts of doordat de ouders bang waren voor de tandarts. Hierdoor wordt de tandartsangst simpelweg afgekeken van de ouder. Wij bieden speciale behandelingen als angsttandarts aan en willen mensen met deze angst graag helpen hun angsten te overwinnen, zodat ook zij de beste mondzorg krijgen.

Om angst voor de tandarts zoveel mogelijk te voorkomen, moedigen wij ouders aan om hun kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Dit is een goede manier om kinderen te laten wennen aan een tandartsbezoek. Tijdens dit bezoek krijgt een kind de mogelijkheid om kennis te maken met de omgeving, de stoel, de instrumenten en natuurlijk de tandarts zelf. Zo zorgen wij er samen voor dat uw kind van jongs af aan met plezier naar de tandarts komt.

Contact opnemenDirect inschrijven

Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde

Tandartspraktijk Fletterman is opgericht door tandarts Roderik Fletterman. Samen met Cheryl Tjon biedt hij een diversiteit aan diensten aan. Hierbij gaan we altijd te werk volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

 • Mondhygiëniste
 • Verstandskiezen verwijderen
 • Tandheelkunde
 • Speciale behandeling bij angst
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kaakgewrichtsbehandelingen
 • Preventieve mondzorg
 • Tandvleesbehandelingen
 • Kronen en bruggen
 • Facings
 • Esthetische tandheelkunde
 • Esthetische vullingen
 • Bleken

Zoals u ziet, bieden wij alle denkbare mondzorg aan. Mochten wij onverhoopt toch niets voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld omdat een behandeling te complex is, sturen wij u altijd door naar de juiste tandartsenpraktijk die u de beste hulp biedt.

Ook in de avonden beschikbaar

Het leven in Amsterdam staat nooit stil. Overdag bent u aan het werk of studeert u, of bent u druk met het huishouden en de kinderen. Dan kan het soms lastig worden om tijd te vinden om op een goed moment een afspraak bij de tandarts te plannen. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat het ideaal is dat u ook in de avonden naar de angst tandarts in Amsterdam kunt komen. Welk tijdstip ook uw voorkeur heeft, ons team staat altijd voor u klaar.

Contact opnemenDirect inschrijven

Gevestigd in de Rivierenbuurt

Naast dat u in de avond naar onze praktijk kunt komen, zijn wij ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De tandartspraktijk is gevestigd in de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid. Woont u in de buurt van Watergraafsmeer of de Zuidas? Dan bereikt ook u prima onze vestiging. De tram- en bushalte Waalstraat bevindt zich vlak voor onze praktijk en meerdere keren per uur stoppen hier trams en bussen.

Angst voor de tandarts in Amsterdam? Maak een afspraak

Dankzij tandartspraktijk Fletterman in Amsterdam kunt u zonder angst naar de tandarts. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf. Wij stellen u op uw gemak en zorgen ervoor dat u geen of nauwelijks pijn ervaart. Neem contact met ons op als u een afspraak wilt inplannen. U kunt het gerust bij ons aangeven wanneer u angst voor de tandarts in Amsterdam heeft, daar houden wij dan namelijk rekening mee.

Bel ons op telefoonnummer 020-6643704 (tussen 08.45 uur en 12.30 uur), maak gebruik van het contactformulier, of plan online een afspraak in. Meer weten over wat wij kunnen betekenen, of over de tarieven? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag verder.

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)