Tandarts in de Zuidas gezocht?

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Bent u op zoek naar een tandarts in de Zuidas, in Amsterdam? Maak dan kennis met Tandartsenpraktijk Fletterman. Wij zijn gevestigd in de Rivierenbuurt, een wijk in de buurt van de Zuidas. Onze tandartspraktijk is een complete praktijk, waar u voor allerlei diensten op het gebied van mondhygiëne en verzorging terecht kunt.

Het is bij ons mogelijk om voor eenmalige behandelingen langs te komen. U hoeft dus niet een vaste patiënt bij ons te zijn. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemenDirect inschrijven

Deskundige tandarts in de Zuidas

Tandartsenpraktijk Fletterman is een geliefde tandartspraktijk in de Zuidas. Bij ons geniet u als patiënt van allerlei voordelen:

 • Ook beschikbaar in de avond
 • Totaaltandartspraktijk nabij de Zuidas (gevestigd in de Rivierenbuurt, Amsterdam)
 • Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie
 • Extra aandacht voor mensen met een angst voor de tandarts
 • Verdoving mogelijk indien gewenst
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen
 • Wij beschikken over een 3D-scanner, zodat happen niet meer nodig is
 • Professionele apparatuur en scanners
 • Voordelige tarieven
 • Team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten

Voorkomen is beter dan genezen

Het is misschien een cliché, maar daarom niet minder waar: als het om tandproblemen gaat, is voorkomen beter dan achteraf te moeten laten genezen. Een goede dagelijkse mondhygiëne houdt uw gebit mooi en gezond. Dat zorgt voor minder gaatjes, een beter kauwvermogen en tandvlees dat minder vaak ontstoken raakt. Twee minuten tandenpoetsen per dag, plus goed uw mond spoelen en flossen is het advies.

Tandarts in de Zuidas met vele behandelopties

Wij zijn een tandarts nabij de Zuidas waar u terecht kunt voor allerlei verschillende behandelingen. Bij onze tandartspraktijk kunt u onder meer terecht voor:

 • Mondhygiëniste
 • Verstandskiezen verwijderen
 • Tandheelkundige zorg
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kaakgewrichtsbehandelingen
 • Preventieve mondzorg
 • Tandvleesbehandelingen
 • Kronen en bruggen
 • Facings
 • Esthetische tandheelkunde
 • Esthetische vullingen
 • Tanden bleken

Een verzorgd gebit voorkomt irritaties en zweertjes

Behalve dat een verzorgd gebit uw uiterlijk goed doet, heeft het ook andere voordelen. Zo kunt u beter kauwen, voorkomt u irritaties en zweertjes in uw mond en voorkomt een goede tandhygiëne verlies van uw gebit. Periodiek onderhoud door een tandarts in de Zuidas is erg verstandig. Twee keer per jaar een afspraak maken bij onze tandartspraktijk in de Zuidas is daarom het advies. Op deze manier constateert de tandarts tijdig gaatjes en ontstekingen, zodat u langer van uw gebit kunt genieten.

Kom langs in de avonden

Wij kunnen het goed ons voorstellen dat het leven in onze hoofdstad nooit stilstaat. U werkt, gaat naar school en brengt tijd door met uw kinderen. Dan kan het soms lastig zijn om een gaatje vrij te maken voor een afspraak bij de tandarts. Bij onze tandarts in de Zuidas is het geen enkel probleem wanneer u een keer een afspraak in de avond wilt plannen. Ook dan staan wij namelijk voor u klaar.

Contact opnemenDirect inschrijven

Angst voor de tandarts

Vindt u het vaak spannend om langs de tandarts te gaan? Daar bent u niet uniek in! Er zijn veel mensen die met dezelfde angst kampen. Toch is het belangrijk wel regelmatig een tandarts in de Zuidas te bezoeken. Daarom bieden wij een aangepaste behandeling aan voor mensen met angst voor de tandarts. We nemen dan extra de tijd en bespreken uitvoerig wat we precies gaan doen. Daarbij willen we u zoveel als mogelijk op uw gemak stellen. Als u het echt wilt, kunnen wij ook verdoving gebruiken. Hiermee kunnen we de angst voor pijn volledig bij u wegnemen.

Het is belangrijk om een kind vanaf een jonge leeftijd aan te leren dat ze niet bang hoeven te zijn voor de tandarts. Wij raden het aan om kinderen vanaf drie jaar mee te nemen naar de tandartspraktijk in de Zuidas. Waarom? Zo kan uw kind wennen aan de praktijk, de tandarts en assistentes, de instrumenten en de stoel.

Ons team

Tandartsenpraktijk Fletterman is de praktijk van Roderik Fletterman, een sympathieke tandarts. Hij wordt ondersteund door het team van tandartsassistenten en tandartsassistenten in opleiding. Wij werken altijd volgens de procedures en richtlijnen, opgesteld door de beroepsvereniging. Daarnaast maken wij enkel gebruik van moderne en professionele apparatuur waarmee we u diverse tandheelkundige behandelingen kunnen aanbieden.

Ook als tandarts in de Zuidas voor expats

Bent u een expat in Amsterdam en bent u op zoek naar een tandartspraktijk in de Zuidas? Dan heten wij u ook van harte welkom bij onze tandartspraktijk. U kunt dus ook voor eenmalige behandelingen bij ons langskomen, waarbij het niet nodig is om u direct bij onze praktijk in te schrijven. Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem contact op met ons team van tandartsassistenten. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Tarieven en verzekeringen

Benieuwd naar de tarieven van onze tandarts in de Zuidas? Neem dan een kijkje op onze tarievenpagina. Daar vindt u alle prestaties, codes en tarieven die per 1 januari 2020 zijn vastgesteld door de Nederlandse zorgautoriteit. U ontvangt onze rekening nadat de behandeling volledig voltooid is. Mogelijk kunt u de betaling laten vergoeden door uw zorgverzekeraar. Dit hangt af van de tandartsverzekering die u heeft afgesloten. Voor meer informatie over een vergoeding door uw verzekeraar raden wij u aan om contact met uw verzekeraar op te nemen.

Direct een afspraak met onze tandarts in de Zuidas maken

Wilt u een afspraak maken bij onze tandarts nabij de Zuidas of heeft u vragen over onze behandelingen? Of woont u in de omgeving van Buitenveldert, de Rivierenbuurt, Watergraafsmeer, Amsterdam-Zuidoost of Amsterdam-Zuid? Ook dan kunt u zeker bij ons terecht! Neem direct contact met ons op. Onze praktijk is telefonisch bereikbaar tussen 08:45 en 12:30 via 020-6643704. Ook kunt u het online contactformulier invullen of via de website een afspraak inplannen.

Contact opnemenDirect inschrijven

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)