Tandarts in de Zuidas gezocht?

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Bent u op zoek naar een tandarts in de Zuidas (Amsterdam)? Maak dan kennis met Tandartsenpraktijk Fletterman. Wij zijn gevestigd in de Rivierenbuurt, een wijk in de buurt van de Zuidas. Onze tandartspraktijk is een complete praktijk, waar u voor allerlei diensten op het gebied van mondhygiëne en verzorging terecht kunt.

Het is bij ons mogelijk om voor eenmalige behandelingen langs te komen. U hoeft dus niet een vaste patiënt bij ons te zijn. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

 

Deskundige tandarts in de Zuidas

Tandartsenpraktijk Fletterman is een geliefde tandartspraktijk in de Zuidas. Bij ons geniet u als patiënt van allerlei voordelen:

 • Ook beschikbaar in de avond
 • Totaaltandartspraktijk nabij de Zuidas (gevestigd in de Rivierenbuurt, Amsterdam)
 • Gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie
 • Extra aandacht voor mensen met een angst voor de tandarts
 • Verdoving mogelijk indien gewenst
 • Behandelingen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen
 • Wij beschikken over een 3D-scanner, zodat happen niet meer nodig is
 • Professionele apparatuur en scanners
 • Voordelige tarieven
 • Team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten

 

Contact opnemenDirect inschrijven

Voorkomen is beter dan genezen

Het is misschien een cliché, maar daarom niet minder waar: als het om tandproblemen gaat, is voorkomen beter dan achteraf te moeten laten genezen. Een goede dagelijkse mondhygiëne houdt uw gebit mooi en gezond. Dat zorgt voor minder gaatjes, een beter kauwvermogen, en tandvlees dat minder vaak ontstoken raakt. 2 minuten tandenpoetsen per dag, plus goed uw mond spoelen en flossen is het advies.

 

Tandarts in de Zuidas met vele behandelopties

Wij zijn een tandarts nabij de Zuidas waar u terecht kunt voor allerlei verschillende behandelingen. Bij onze tandartspraktijk kunt u onder meer terecht voor:

 • Mondhygiëniste;
 • Verstandskiezen verwijderen;
 • Tandheelkunde;
 • Wortelkanaalbehandelingen;
 • Kaakgewrichtsbehandelingen;
 • Preventieve mondzorg;
 • Tandvleesbehandelingen;
 • Cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie

 

Een verzorgd gebit voorkomt irritaties en zweertjes

Behalve dat een verzorgd gebit uw uiterlijk goed doet, heeft het ook andere voordelen. Zo kunt u beter kauwen, voorkomt u irritaties en zweertjes in uw mond en voorkomt een goede tandhygiëne verlies van uw gebit. Periodiek onderhoud door een tandarts in de Rivierenbuurt is daarom erg verstandig.

Contact opnemenDirect inschrijven

 

Angst voor de tandarts

Vindt u het vaak spannend om langs de tandarts te gaan? Daar bent u niet uniek in! Er zijn veel mensen die met dezelfde angst kampen. Toch is het belangrijk wel regelmatig een tandarts in de Zuidas te bezoeken. Daarom bieden wij een aangepaste behandeling aan voor mensen met angst voor de tandarts. We nemen dan extra de tijd en bespreken uitvoeriger wat we precies gaan doen. Daarbij willen we u zoveel als mogelijk op uw gemak stellen. Als u het echt wilt, kunnen wij ook verdoving gebruiken. Hiermee kunnen we de angst voor pijntjes volledig bij u wegnemen.

 

Ook als tandarts in de Zuidas voor expats

Bent u een expat in Amsterdam? Dan heten wij u ook van harte welkom bij onze tandartspraktijk. U kunt dus ook voor eenmalige behandelingen bij ons langskomen, waarbij het niet nodig is om u direct bij onze praktijk in te schrijven.

 

Tarieven en verzekeringen

Benieuwd naar de tarieven van onze tandarts in de Zuidas? Neem dan een kijkje op onze tarievenpagina. Daar vindt u alle prestaties, codes en tarieven die per 1 januari 2020 zijn vastgesteld door de Nederlandse zorgautoriteit. U ontvangt onze rekening nadat de behandeling volledig voltooid is. Mogelijk kunt u de betaling laten vergoeden door uw zorgverzekeraar. Dit hangt af van de tandartsverzekering die u heeft afgesloten. Voor meer informatie over een vergoeding door uw verzekeraar raden wij u aan om contact met uw verzekeraar op te nemen.

 

“Onze tandartspraktijk is ook in de avonduren geopend, dat maakt het gemakkelijker om een afspraak bij ons te maken”

 

Direct een afspraak met onze tandarts in de Zuidas maken

Wilt u een afspraak maken bij onze tandarts nabij de Zuidas? Of heeft u vragen over onze behandelingen? Neem dan direct contact met ons op. Onze praktijk is telefonisch bereikbaar tussen 08:45 en 12:30 via 020-6643704. Ook kunt u het online contactformulier invullen of via de website een afspraak inplannen.

Contact opnemenDirect inschrijven

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Ana

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

MaWoVr

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Joyce

Tandartsassistente

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)