Tandarts in Watergraafsmeer

Newly arrived expats are warmly invited to meet us at our Dental Clinic in Amsterdam.

Zoekt u een tandarts in Watergraafsmeer in Amsterdam? Maak dan een afspraak bij Tandartspraktijk Fletterman. Onze tandartsen beschikken over diverse specialisaties binnen de tandheelkunde, waardoor we verschillende diensten aanbieden. We zijn met name gespecialiseerd in mondhygiëne, cosmetische tandheelkunde en implantologie.

Woont u in (of in de buurt van) Watergraafsmeer en heeft u een goede tandarts nodig? Maak dan een afspraak bij tandartspraktijk Fletterman. Voordat u zich inschrijft, kunt u zich online bij onze praktijk inschrijven. Als u nog vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen.

“Wij zien mensen graag lachen, en een mooie lach begint wat ons betreft met een mooi verzorgd gebit.”

 

Tandarts in Watergraafsmeer: wat kunt u verwachten?

  • We zijn een totaal tandartspraktijk in Watergraafsmeer
  • Ook ‘s avonds beschikbaar voor afspraken
  • Gespecialiseerd in mondhygiëne en cosmetische tandheelkunde in combinatie met implantologie
  • We geven extra aandacht aan patiënten die angst voor de tandarts voelen
  • Verdoving is altijd mogelijk
  • We voeren tandheelkundige behandelingen uit volgens de richtlijnen van beroepsverenigingen
  • Dankzij onze 3D-scanner is happen niet meer nodig
  • Wij gebruiken uitsluitend professionele apparatuur en scanners
  • Voordelige tarieven
  • Ons team bestaat uit ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten

Contact opnemenDirect inschrijven

Het belang van een verzorgd gebit

Een verzorgd gebit is niet alleen belangrijk voor uw uiterlijk, maar ook voor uw welzijn en hygiëne. Een verzorgd gebit voorkomt irritaties, zweertjes en tandverlies. Om uw gebit gezond te houden is regelmatig poetsen en flossen belangrijk. Ook periodiek onderhoud bij een tandarts is van groot belang. Een van onze tandartsen controleert of uw mondhygiëne nog in orde is en voorziet u, wanneer nodig, van de juiste behandeling. Wij zorgen ervoor dat uw gebit mooi en schoon blijft.

Werkwijze

Tijdens een bezoek aan onze tandartspraktijk in Watergraafsmeer nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door. Indien nodig ondernemen we actie en verbeteren we uw mondhygiëne. Indien we problemen in uw gebit constateren bespreken we samen met u of er extra behandeling nodig is. Daarnaast vertelt de tandarts u over de te verwachten resultaten, de risico’s van een behandeling, het aantal behandelingen en de duur van de behandelingen. De kosten van de behandelingen en de alternatieven voor behandelingen worden uiteraard ook besproken.

Als het om kleine ingrepen gaat maken we direct een afspraak voor de korte termijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Over het algemeen doen we dit altijd binnen enkele weken.

Behandeling op maat

Angst voor de tandarts is een veel voorkomend probleem. 40% van de Nederlanders is bang om naar de tandarts te gaan. Dit kan te maken hebben met traumatische gebeurtenissen, ouders die bang waren of onaardige tandartsen. Wij snappen dat dit erg vervelend is. Daarom biedt de tandarts in Watergraafsmeer een behandeling op maat aan voor mensen die angst ervaren. We nemen bij zo’n behandeling extra tijd voor u en we praten over uw angst. We leggen u rustig uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook is verdoving altijd mogelijk. We hebben al van meerdere patiënten gehoord dat deze behandeling erg fijn is. We nemen uw angsten zeer serieus en proberen u op uw gemak te stellen. Ons doel is dat u vervolgens met minder tegenzin naar de tandarts gaat.

Onze diensten in Amsterdam

Omdat we alle benodigde apparatuur en scanners tot onze beschikking hebben kunnen we u als tandarts in Watergraafsmeer diverse behandelingen aanbieden. Onze tandartspraktijk verzekert u een optimale behandeling.

Wij voeren de volgende tandheelkundige behandelingen in onze tandartspraktijk in Watergraafsmeer uit:

 • Verstandskiezen verwijderen
 • Tandheelkunde zorg
 • Mondhygiënisten
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kaakgewrichtsbehandelingen
 • Preventieve mondzorg
 • Tandvleesbehandelingen
 • Kronen en bruggen
 • Facings
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Esthetische vullingen<\li>
 • Tanden bleken

Kwaliteit staat voorop

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. We besteden daarom veel aandacht een zorgvuldige informatie en goede service. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren procedures die gebaseerd zijn op officiële richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Wij besteden bijvoorbeeld extra aandacht aan het lezen van vakliteratuur, het volgen van bij- en nascholing, interne scholing en kennistoetsen.

Contact opnemenDirect inschrijven

Ons tandartsenteam in Watergraafsmeer

Ons team in Amsterdam bestaat uit (kinder)tandartsen, een mondhygiëniste, een preventieassistente, een baliemedewerkster en meerdere tandartsassistenten. Wij zijn enorm trots op ons team. Het leveren van kwalitatieve dienstverlening staat bij ons voorop. We werken altijd volgens de procedures van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Wij zijn elke dag bezig met het ontwikkelen van ons team en onze diensten. Daarom horen we het graag als u klachten heeft. U mag uw suggesties of complimenten altijd aan ons doorgeven. Met uw feedback kunnen we onze zorg en service verbeteren.

Als u in Buitenveldert of in De Rivierenbuurt in Amsterdam woont, kunt u uiteraard ook een afspraak met tandartspraktijk Fletterman maken.

Maak een afspraak bij tandartspraktijk Fletterman in Watergraafsmeer

U kunt bij de tandarts in Watergraafsmeer terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van mondzorg en mondhygiëne, of u nu voor een grote of een kleine behandeling komt. Woont u in de omgeving van Buitenveldert, de Rivierenbuurt, Zuidas, Amsterdam-Zuidoost of Amsterdam-Zuid? Ook dan kunt u zeker bij ons terecht! Schrijf u vandaag nog bij ons in en maak een afspraak. Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Tussen 08.45 uur en 12.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 020-6643704. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tandartsfletterman.nl. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen zo snel mogelijk.

Contact opnemenDirect inschrijven

Luci

Coördinerend assistente

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

Yasmina

Mondhygiëniste

Beschikbare dagen:

DiVr

Beschikbare dagen:

MaDiWoDo

BIG nummer: 39020969702

Summeye Aksu

Tandarts

Beschikbare dagen:

MaDiDo

Elkhan

Tandartsassistent (Student Tandheelkunde)

Joyce

Tandartsassistente

Luna

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Anouk

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)

Esra

Tandartsassistente (Student Tandheelkunde)