Onder narcose bij een tandarts in Amsterdam

Bent u bang dat u een gaatje heeft in uw tand? Moet er een kies getrokken worden? Of wilt u gewoon weer eens uw gebit laten controleren? Ga onder narcose bij een tandarts in Amsterdam bij Tandartspraktijk Fletterman! Ideaal als u bang bent om naar de tandarts te gaan. U merkt dan immers niks van de behandeling. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten behandelingen op het gebied van mondhygiëne. Onze totaalpraktijk is namelijk zeer compleet en beschikt over alle apparatuur en scanners die we nodig hebben om u een optimale behandeling te kunnen geven. Onze technische mogelijkheden in combinatie met onze verschillende specialismes stelt ons in staat diverse diensten aan te bieden. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en implantologie. Graag maken we een afspraak met u!

Een afspraak maken voor een behandeling onder narcose met een tandarts in Amsterdam? Neem contact op met Tandartspraktijk Fletterman! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-6643704 en zijn tussen 08.45 uur en 12.30 uur bereikbaar.

Een gezond gebit met Tandartspraktijk Fletterman

Wist u dat een gezond gebit allerlei voordelen met zich mee brengt? Met mooi verzorgde tanden maakt u uw glimlach vele malen mooier. Ook zult u met meer zelfvertrouwen kunnen lachen. Behalve dat het uw uiterlijk goed doet, helpt het ook met uw kauwvermogen. Verder vermindert het de kans op irritaties en zweertjes en zorgt goed onderhoud ervoor dat u op latere leeftijd uw gebit niet verliest. Naast dagelijks tandenpoetsen is ook een periodiek bezoek aan een tandarts van groot belang. Bij Tandartspraktijk Fletterman kunt u onder narcose uw gebit door een tandarts in Amsterdam laten controleren. Zo heeft u geen last van een eventuele angst voor de tandarts.

Wij stellen u op uw gemak!

Vindt u het doodeng om naar de tandarts te gaan? Laat u dan onder narcose opereren door een tandarts in Amsterdam van Tandartspraktijk Fletterman. Wij bieden speciale angstbehandelingen aan. Zo wordt u op uw gemak gesteld en merkt u vanwege de narcose niets van de behandeling. Dit betekent dat nu niet langer de tandarts hoeft te vermijden. We beginnen de behandeling met het bespreken van uw angst. Vervolgens vertellen we u hoe de operatie zal geschieden en leggen we u het een en ander uit over de apparatuur die we gebruiken. Nu weet u precies waar u aan toe bent. Om onder narcose behandeld te worden mag u 6 uur van te voren niet eten, drinken of roken. Voor meer informatie over een behandeling onder narcose kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Over Tandartspraktijk Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman is een totaalpraktijk gevestigd in de Rivierenbuurt. De praktijk is opgericht door Roderik Fletterman, die samenwerkt met kindertandarts Cheryl Tjon. Zij staan bekend als rustige en sympathieke mensen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse soorten behandelingen, waaronder:

  • Behandeling onder narcose door een tandarts in Amsterdam;
  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;

Om een behandeling van hoge kwaliteit te kunnen garanderen wordt altijd gewerkt aan de hand van de richtlijnen zoals opgesteld door de wetenschappelijke verenigingen binnen de tandheelkunde. Tevens werken we op basis van de richtlijnen van de beroepsvereniging.

Wilt u onder narcose bij een tandarts in Amsterdam?

Wilt u een afspraak inplannen voor een behandeling onder narcose bij een tandarts in Amsterdam? Tandartspraktijk Fletterman is u graag van dienst. Voor het maken van een afspraak, het inschrijven bij onze praktijk of voor meer informatie kunt u contact opnemen. Wij zijn tussen 08.45 uur en 12.30 uur telefonisch bereikbaar via 020-6643704.

Roderik Fletterman

Functie: Tandarts

Meer informatie

Cheryl Tjon

Functie: Tandarts

Meer informatie

Anna Witkowska

Functie: Coördinerend assistente

Meer informatie

Jaap Bijsmans

Functie: Praktijk manager

Meer informatie

Denise Buiten

Functie: Balie assistente

Meer informatie

Den Spaink

Functie: Tandarts assistente

Meer informatie

Hind Lahlou

Functie: Mondhygiëniste
WoVr

Meer informatie